Starity

A Grace Klinika Callie Torrese szögre akasztja a szikéjét

2016. május 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sara Ramirez a Grace Klinika második évada óta a sorozat egyik főszereplője volt, ám 10 év után szögre akasztja a szikéjét és nem ölti magára többet Callie Torres szerepét.

hirdetés
A Grace Klinika Callie Torrese szögre akasztja a szikéjét
Fotó: ABC

Patrick Dempsey után a Grace Klinika rajongóinak újra szembe kell nézni a ténnyel, hogy az egyik legkedveltebb karaktert többé már nem láthatják: egy évtized után, a 12. évad fináléjával Sara Ramirez kilépett Shonda Rhimes sikersorozatából.

Sara a 2005-ös Broadway-sikere után kapta meg a lehetőséget, hogy valamelyik ABC által készített sorozatban szerepelhessen, ő pedig a Grace Klinikát választotta. Kétségkívül jó döntést hozott akkor, hiszen belopta magát a rajongók szívébe, és a harmadik évadban már főszereplőként tért vissza. Az általa megformált Callie nagyon sok mindenen ment keresztül az elmúlt években: láthattuk boldognak és szomorúnak egyaránt.

Érdekesség, hogy Sara karakterét hasonlóképpen írták ki az alkotók, mind anno a Sandra Oh által megformált Cristina Yangot: ahelyett, hogy drámai véget ért volna a története, mint Dereknek, egyszerűen egy másik helyre költözött – ezáltal pedig fennáll a lehetősége annak, hogy esetleg pár epizód erejéig, vagy véglegesen visszatérjen a későbbiekben.

Mindenki szomorú szívvel és megható szavakkal búcsúzott a sorozat ortopéd sebész istennőjétől, a sorozat alkotója, Shonda Rhimes például ezt írta:

Callie Torres úgy lépett be az életünkbe 10 évvel ezelőtt, hogy egy szál bugyiban táncolt, én pedig nem is lehetnék boldogabb és büszkébb a ő útja miatt. Sara Ramirez alakítása minden héten éppen annyira inspirált engem is, mint a rajongókat. A legjobbakat kívánjuk neki a méltán megérdemelt pihenése során. Borzasztóan hiányozni fog Callie, de izgatottan várom, mit hoz a jövő Sara számára. Shondalandben mindig otthonra fog találni.

Ahogy Sara Ramirez megszemélyesítette Callie Torrest vigaszt és megértést hozott olyan embereknek, akiknek szüksége volt rá. Az ő közreműködése mérhetetlen volt.

– búcsúzott a Meredith Grey-t alakító Ellen Pompeo is, az érintett maga pedig így mondott istenhozzádott a sorozatnak és a stábnak:

Nagyon hálás vagyok, hogy ezt a 10 évet a Grace Klinika és ABC-beli családommal tölthettem, de most egyelőre kiveszek egy kis szabadságot. Csodálatos volt Shondával dolgozni, és biztosan tartani fogjuk a kapcsolatot. Minden szeretetemet Ellennek, a többi szereplőnek és a stábnak küldöm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek