Starity

Új szupercsapattal jelentkezett Joey Jordison

2016. május 23. 08:08   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig is ismeretes volt a zenészről, hogy a zene az élete, így nem is csoda, hogy szinte mindig több projekten dolgozik egyszerre, ezért is meglepő, hogy az elmúlt két évben nagy volt a csend körülötte.

hirdetés
Új szupercsapattal jelentkezett Joey Jordison

A hosszas csendet a közelmúltban törte meg Jordison megtörte, amikor is május 5-én beharangozta új zenekarát, a VIMIC-et egy rövid interjú és egy debütáló dal keretében, mely együttes azóta már második dalát is közzétette.

A fentiek tekintetében nem csoda, hogy sokakat meglepett a május 20-a bejelentés, miszerint egy másik csapatot is alapított a zenész Sinsaenum néven. A bandát Joey mellett Csihar Attila, Daath, Sean Zatorsky, Frederic Leclercq és Heimoth alkotja.

Mindig is death metál-rajongó voltam és írtam is pár dalt még 1998-ban, tehát ez olyasmi, amit mindig is csinálni szerettem volna. Azonban sohasem volt jó az időpont, és nem is találtam meg hozzá a megfelelő embereket. Joey küldött egy SMS-t és megkérdezte, hogy épp mit csinálok én pedig meséltem neki azokról a death metál dalokról

– nyilatkozta Leclercq.

A zenekar debütáló lemeze, a Echoes Of The Tortured július 29-én fog megjelenni, ám addig is itt a debütáló dal, az Army Of Chaos, melyhez videoklipet is forgattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek