Starity

Autóbalesetet szenvedett Calvin Harris

2016. május 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken, Los Angelesben szenvedett balesetet a lemezlovas, aki már otthonában lábadozik sérüléseiből.

hirdetés
Autóbalesetet szenvedett Calvin Harris

Egy tinédzser okozta azt a balesetet, melyben Calvin Harris is sérüléseket szerzett. A helyi rendőrség sajtóképviselőjének elmondása szerint a DJ éppen a LAX repülőtér felé tartott abban a Cadillac SUV-ban, melynek csupán utasa volt, amikor beléjük ütközött egy Volkswagen Beetle – utóbbiban több tizenéves utazott.

A becsapódás után rögtön a közeli kórházba szállították a sérülteket, így Calvint is, akinek a vizsgálat után első dolga volt felhívni barátnőjét, Taylor Swiftet. A Daily Mail értesülései szerint az énekesnő felajánlotta szerelmének, hogy repülőre ül, és mellette lesz, amint tud, Calvin azonban megnyugtatta, hogy nem szükséges, mert sérülései nem komolyak.

Ugyan az orvosok a kórházban tartották volna megfigyelésre a lemezlovast, ám ő saját felelősségére elhagyta az intézményt, amikor értesült róla, hogy nem tudnak külön kórtermet biztosítani számára.

Nem Calvin volt az egyetlen egyébként, aki megsérült a balesetben, ugyanis a másik autóban utazó egyik tizenéves medencetörést szenvedett, mivel nem kötötte be a biztonsági övét, így kirepült a szélvédőn. A rendőrség még vizsgálja, hogy mi okozta a balesetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek