Starity

A Trónok harca által állt bosszút hűtlen barátján egy lány

2016. május 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csalfa fiatalember a Redditen osztotta meg történetét, miszerint exbarátnője kedvenc sorozata által állt bosszút rajta.

hirdetés
A Trónok harca által állt bosszút hűtlen barátján egy lány
Fotó: HBO

A közösségi oldalon Khaleesiscorned néven regisztrált 29 éves férfi arról számolt be a közelmúltban, miszerint volt barátnője a szakításuk óta valósággal tönkreteszi az életét, ehhez pedig kedvenc sorozatát, a Trónok harcát használja.

Beszámolója szerint körülbelül egy évig alkottak egy párt a Danyként emlegetett lánnyal, aki kapcsolatuk ideje alatt ismertette meg vele a Trónok harcát, ő pedig rögtön a szívébe zárta a világszerte népszerű sorozatot. Később a kapcsolat ugyan véget ért a távolság és a nem megfelelő kommunikáció miatt, ám a férfi Trónok harca iránti szenvedélye koránt sem lankadt. 

Köztudott, hogy a sorozat közel egy évig várt hatodik évada április végén tért vissza a képernyőre, melynek legnagyobb kérdése az volt, hogy vajon életben marad-e Jon Snow. Ezt használta fel a lány, aki a kapcsolat végetérte után értesült arról, hogy exe folyamatosan csalta.

Dany letiltott minden kommunikációs platformról a szakításunk után. Aztán hétfőn, miután adásba került a Trónok harca hatodik évadának első része, feloldotta a tiltást, én pedig azt láttam, hogy üzenetem érkezett tőle. Izgatott voltam, mert azt hittem, megbocsátott nekem, és tovább tudunk lépni, ehelyett viszont lelőtt minden poént, ami az első epizódban történt. Azóta pedig minden héten spoilerezik. Próbáltam megkérni, hogy hagyja abba, de amint elküldi az üzenetet, újra letilt. Letiltottam a Watsappon, ezután a Facebookon csinálta. A következő héten SMS-ben érkezett a spoiler. Kölcsönkérte egy közös barátunk telefonját, onnan küldte, én pedig bedőltem neki

– magyarázta a fiatalember az azóta már eltávolításra került posztban, hozzátéve, hogy közös barátaik is a lány pártját fogták a szakításkor.

Végezetül azzal zárta kifakadását, miszerint tisztában van azzal, hogy nem bánt tisztességesen a lánnyal, és csak arra vágyik, hogy végre ismét úgy nézhesse a Trónok harcát, ahogy azelőtt.

Fotó: Reddit (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek