Starity

Sia énekli a Szenilla nyomában főcímdalát

2016. május 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban június 16-án érkezik a mozikba a 2003-as megjelenésű Némó nyomában folytatása.

hirdetés
Sia énekli a Szenilla nyomában főcímdalát
Fotó: Pixar & Disney

Az első rész rajongói régóta reménykedtek a folytatásban, mely a Pixar és a Disney összefogása nyomán végre megvalósult, és hamarosan a szemtanúi lehetünk a munka eredményének. Míg az első rész Némóra, addig az új rész Szenillára fókuszál majd.

Nem titok, hogy az első rész kedvencei is visszatérnek a hamarosan mozikba kerülő alkotásban, a történet szerint pedig mindössze fél év telik el Némó szerencsés megmenekülése óta. A Szenilla nyomában azonban nem egy mentőakció történetét meséli el, hanem megtudhatjuk, hogy pontosan honnan származik Szenilla.

Szenilla története sokakat könnyre fakaszt majd

– nyilatkozta a karaktert megszólaltató Ellen DeGeneres, aki maga kérte fel Sia Furler énekesnőt, hogy énekelje fel a film főcímdalát, az Unforgettable-t.

Érdekesség, hogy a dalt Nat King Cole szerezte 1951-ben, melyért négy évtizeddel később, 1992-ben Grammy-díjat nyert a zenész lánya, Natalie, aki feldolgozta a dalt.

Az Unforgettable egyébként az évek múlásával egyre népszerűbb, ami nem is csoda, hiszen a születése óta eltelt több mint hatvan évben olyan világsztárok bújtatták új köntösbe, mint Aretha Franklin, Jackie Chan, Charlie Sheen és Andrea Bocelli – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek