Starity

PLL: Troian Bellisario tudja, hogy ki a sorozat főgonosza

2016. május 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A 30 éves sorozatsztár a legkíváncsibb a stábtagok közül, így nem csoda, hogy ő már most tudja, ki is a rejtélyes idegen, aki átvette a rettegett „A” játékát. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Troian Bellisario tudja, hogy ki a sorozat főgonosza
Fotó: Freeform

Izgalmas hónapok állnak a Pretty Little Liars rajongói mögött, hiszen a hatodik évad felénél végre lehullott a lepel a 2010 óta futó széria legnagyobb titkáról, így megtudtuk, hogy Monától (Janel Parrish) CeCe Drake (Vanessa Ray) vette át a stafétát, és ő kínozta éveken át kedvenceinket a rejtélyes „A” nevében. 

Hogy újabb konfliktust erőltessenek a történetbe, a sorozat alkotói úgy döntöttek, hogy ötéves időugrásra invitálják a nézőket, így az évad második felében fény derült arra, hogyan alakult a rosewoodi lányok élete a gonosz leleplezése után, aki a városba való visszatérésüket követően életét veszti.

Sajnos kedvenceink még ekkor sem lélegezhettek fel, ugyanis CeCe eltűnésével újabb rosszfiú tűnt fel a színen, aki várhatóan még ördögibb lesz, mint az elődje volt. Kilétéről az alkotókon kívül a Spencert életre keltő Troian Bellisario tudna bővebben mesélni, ám mint tudjuk: a titoktartás miatt meg van kötve a keze.

hirdetés

Igen, tudom, ki Über „A”. Úgy gondolom, Charlotte és Charles leleplezése hihetetlenül izgalmas momentum volt a rajongóknak és nekünk is, mivel egy olyan karakterről volt szó, akit az első évad óta ismertünk. CeCe mindig is a környéken ólálkodott. Azért is volt olyan izgalmas a leleplezése, mert végre fény derült a háttértörténetre és a DiLaurentis család kapcsolatrendszerére. Úgy vélem, Über „A” kilétének felfedése is hasonlóan izgalmas lesz, ugyanakkor egészen más forgatókönyv nyomán zajlik majd, de azt megígérhetem, hogy izgalmas lesz, elvégre Über „A”-ről van szó. Mi izgisebb lehet ennél?

– nyilatkozta sejtelmesen a színésznő az Alloy Entertainmentnek.

A Pretty Little Liars egyébként június 21-én, azaz kevesebb, mint egy hónap múlva tér vissza a képernyőre, és az előzetes híresztelések szerint ezzel együtt számtalan olyan karakter felbukkanására is számíthatunk, akiktől korábban már érzékeny búcsút vettünk...

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek