Starity

PLL: Troian Bellisario tudja, hogy ki a sorozat főgonosza

2016. május 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves sorozatsztár a legkíváncsibb a stábtagok közül, így nem csoda, hogy ő már most tudja, ki is a rejtélyes idegen, aki átvette a rettegett „A” játékát. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Troian Bellisario tudja, hogy ki a sorozat főgonosza
Fotó: Freeform

Izgalmas hónapok állnak a Pretty Little Liars rajongói mögött, hiszen a hatodik évad felénél végre lehullott a lepel a 2010 óta futó széria legnagyobb titkáról, így megtudtuk, hogy Monától (Janel Parrish) CeCe Drake (Vanessa Ray) vette át a stafétát, és ő kínozta éveken át kedvenceinket a rejtélyes „A” nevében. 

Hogy újabb konfliktust erőltessenek a történetbe, a sorozat alkotói úgy döntöttek, hogy ötéves időugrásra invitálják a nézőket, így az évad második felében fény derült arra, hogyan alakult a rosewoodi lányok élete a gonosz leleplezése után, aki a városba való visszatérésüket követően életét veszti.

Sajnos kedvenceink még ekkor sem lélegezhettek fel, ugyanis CeCe eltűnésével újabb rosszfiú tűnt fel a színen, aki várhatóan még ördögibb lesz, mint az elődje volt. Kilétéről az alkotókon kívül a Spencert életre keltő Troian Bellisario tudna bővebben mesélni, ám mint tudjuk: a titoktartás miatt meg van kötve a keze.

Igen, tudom, ki Über „A”. Úgy gondolom, Charlotte és Charles leleplezése hihetetlenül izgalmas momentum volt a rajongóknak és nekünk is, mivel egy olyan karakterről volt szó, akit az első évad óta ismertünk. CeCe mindig is a környéken ólálkodott. Azért is volt olyan izgalmas a leleplezése, mert végre fény derült a háttértörténetre és a DiLaurentis család kapcsolatrendszerére. Úgy vélem, Über „A” kilétének felfedése is hasonlóan izgalmas lesz, ugyanakkor egészen más forgatókönyv nyomán zajlik majd, de azt megígérhetem, hogy izgalmas lesz, elvégre Über „A”-ről van szó. Mi izgisebb lehet ennél?

– nyilatkozta sejtelmesen a színésznő az Alloy Entertainmentnek.

A Pretty Little Liars egyébként június 21-én, azaz kevesebb, mint egy hónap múlva tér vissza a képernyőre, és az előzetes híresztelések szerint ezzel együtt számtalan olyan karakter felbukkanására is számíthatunk, akiktől korábban már érzékeny búcsút vettünk...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek