Starity

2017 a Miss A végét jelentheti

2016. május 27. 14:02   |   Szerző: Kotori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017-ben Suzy és Min szerződése is le fog járni a JYP Entertainmentnél, így amennyiben kettejük közül bármelyikük is úgy dönt, hogy nem újítja azt meg, az hivatalosan is a Miss A végét jelenti.

hirdetés
2017 a Miss A végét jelentheti

Jia nem tagja többé a Miss A-nak. Két évvel ezelőtt, 2014-ben a k-pop ipar meggyengült. Ezt az évet Kpopcalypse-ként is emlegetik, ahol rengeteg K-pop bálvány hagyta el csapatát – többek közt a Girls' Generation sztárjai, Nicole, Jiyoung, Kara és Jessica is. Úgy tűnik, a rajongók nagy bánatára a k-pop ipar 2016-ban is tovább gyengül.

Ebben az évben nem is olyan rég feloszlott a Kara, miután Gyuri, Seungyeon, és Hara úgy döntöttek, nem újítják meg a szerződésüket a DSP Mediával. Később a 2NE1-nek kellett megválnia Minzytől, aki szintén nem szándékozott szerződést újítani a YG Entertainmenttel.

A napokban a JYP Entertainment veszített el egy k-pop idolt, a Miss A-ből ismert Jia személyében. A távozásának oka ugyanaz, mint az előbb említett lányoké, ami annyit jelent, hogy hivatalosan is elhagyta a JYP Entertainmentet és a Miss A-t is.

Meng Jia távozása május 20-án került bejelentésre, miszerint nemcsak Jia, hanem Wang Feifei szerződése is lejár ebben az évben. A rajongók attól félnek, hogy ha Fei sem újítja meg a szerződését, akkor a Miss A végleg felbomolhat, ugyanis ők ketten teszik ki a felét a csapatnak. Szerencsére Fei a megújítás mellett döntött, így a JYP Entertainment továbbra is támogatja a Miss A tevékenységeit, nemcsak Dél Koreában, de Kínában is.

A JYP Entertainment, annak ellenére, hogy Jia nem újította meg velük a szerződését, további sok szerencsét kívánt az énekesnőnek a jövőbeli törekvéseit illetően, ő azonban egyelőre nem adta senki tudtára, mik a tervei a jövőre nézve. Fei jelenleg modellkedik és reklámforgatásokra jár Kínában, míg Min és Suzy továbbra is Koreai drámákban játszanak.

A JYP Entertainment és a Miss A számára is elszomorító Jia távozása, hiszen már 2007 óta tagja volt a JYP Nationnak, még jóval azelőtt, hogy megalakult volna a Miss A. Jia mindig is kitűnt a Miss A többi tagja közül, nem csak a rapképességei miatt, de a stílusát illetően is. 

Legkésőbb 2017-ben Suzy és Min szerződése is le fog járni a JYP Entertainmenttel, így – mint említettük –, ha egyikük nem újítja meg azt, az hivatalosan is a Miss A végét jelenti. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek