Starity

Niall Horan már aludni sem tud! Sértegető üzenetekkel zaklatják a nap 24 órájában

2016. május 25. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valamit megtanultunk kedvenceinktől az az, hogy a hírnév bizony hűtlen barát: egyszer a magasba emeli, máskor a mélybe taszítja „áldozatait”.

hirdetés

A One Direction-srácoknak igazán nincs könnyű dolga, hiszen még szabadságuk ideje alatt is folyamatosan zaklatják őket. Míg Louis Tomlinson életét kisfia által kívánják megkeseríteni az őrült rajongók, addig Liam Payne-t tíz évvel idősebb barátnőjéhez fűződő kapcsolata miatt savazzák. Harry Stylest egy temetésen zaklatták a múltban, és édesanyja iCloud-fiókját is feltörték, ezúttal pedig Niall Horanen volt a sor. Utóbbit üzenetekkel bombázzák, ám az énekesnek elege lett a gyalázkodásból, és a Twitteren adott hangot nemtetszésének.

Az elmúlt két hétben egy csapatnyi rajongótól kaptam üzeneteket, melyekkel valósággal elárasztották a telefonomat, így aludni sem tudtam. A legrosszabb az egészben, hogy az összes üzenet sértő tartalmaktól hemzsegett. Olyan dolgokat mondtak rólam és a családomról, amit még ti sem hinnétek el. És a legrosszabb szavakkal illették az én kicsi unokaöcsémet is. Hála Istennek, nem az a típusú ember vagyok, aki belelovallja magát ilyesmibe, mégis azt hiszem, őrület, hova nem engedjük fajulni a dolgokat 

– írta az énekes, majd rajongói megnyugtatása végett hozzátette, hogy nem érdemes aggódni miatta, mivel nyugodt, gontalan természet, így nem foglalkozik ilyesmivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek