Starity

Izgalmas kalanddal ünnepelte első évfordulóját Bella Thorne és Gregg Sulkin

2016. május 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal tehetség immár több mint egy éve alkot egy párt, a nagy napot pedig egy különleges élménnyel tették felejthetetlenné.

hirdetés
Izgalmas kalanddal ünnepelte első évfordulóját Bella Thorne és Gregg Sulkin
Fotó: Instagram

Köztudott, hogy Bella Thorne borzasztóan fél a magasságtól, szerelme, Gregg Sulkin azonban úgy érezte, első évfordulójuk éppen megfelelő alkalom arra, hogy a színésznő legyőzze végre tériszonyát. A fentiek fényében egy izgalmas ejtőernyős ugrással ünnepeltek, ami saját bevallása szerint sokat segített Bellának abban, hogy felülkerekedjen félelmén.

Boldog évfordulót kívánok ennek a jóképű pasinak. Szerencsés vagyok, amiért a magamének tudhatom őt. ❤️❤️ @greggsulkin elvitt ma ejtőernyőzni, és azt hittem, becsinálok a nadrágomba, de mégsem lett így... azt hiszem

– viccelődött Bella az Instagramon.

 

BELLA (@bellathorne) által közzétett videó,

Nos, már számtalanszor mondtam neked, mennyire különleges lánynak tartalak, de megteszem újra. Alig hiszem el, hogy már egy éve történt, és köszönöm, hogy ilyen széppé tetted ezt az évet. Utóirat: szeretlek

– emlékezett a nagy napon Gregg is, majd egy másik posztban ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy a jövő évi évfordulót is különlegesre tervezi, így akár a bungee jumping is szóba jöhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek