Starity

Egy rém rendes család: A Netflix megvenné a sorozat folytatásának sugárzási jogait

2016. május 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hozzáláttak a folytatáshoz az alkotók, azt azonban nem lehet tudni, hogy valaha képernyőre kerül-e a régóta várt történet.

hirdetés
Egy rém rendes család: A Netflix megvenné a sorozat folytatásának sugárzási jogait
Fotó: FOX

1987-ben tűzte először műsorára az Egy rém rendes családot az amerikai Fox csatorna, és hamar bebizonyosodott, hogy jó helyre fektette be a pénzét, ugyanis a sorozat hatalmas siker lett világszerte. A 11 évadot megélt széria utolsó része 1997-ben került adásba, és bár azóta több ízben is szóba került a folytatás ötlete, a mai napig nem történt semmi.

Évek óta folyamatban van a folytatás. Az egész stáb igent mondott az újbóli összeállásra, a történet pedig Bud Bundy köré épülne. A Sonynál mindenki nagyon izgatott a folytatás miatt, de van valami, egy jogi probléma, ami gátolja a megvalósulást. Jelenleg is dolgoznak az ügyön, mi pedig bízunk a legjobbakban, akárcsak a rajongóink. Ha sikerül megoldani a dolgot, akkor láthatjátok, ha nem, akkor sajnos nem

– nyilatkozta a folytatás kapcsán a Budot életre keltő David Faustino, majd hozzátette, hogy úgy tudja, vélhetően nem a Fox tűzi műsorára a rebootot.

Azt pletykálják, hogy valószínűleg a Netflixnél köt majd ki a sorozat, és úgy gondolom, hogy az nagyon klassz lenne

– vallotta a színész.

A sorozatban egyébként olyan legendás színészek és színésznők tűntek fel, mint Christina Applegate, Ed O'Neill, Katey Sagal, Amanda Bearse és Ted McGinley, így valóban nagy dolog, hogy mindannyian igent mondtak a folytatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek