Starity

Új műsorblokkal kedveskedik nézőinek a Disney Csatorna

2016. május 25. 12:12   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 28-tól új szórakoztató műsorblokkot indít a Disney Csatorna: a nézők titkos küldetéseken vehetnek részt K.C.-vel, a tini kémmel és bepillantást nyerhetnek a rendkívüli képzelőerővel megáldott Kirby Buckets fantáziavilágába is. Ezen kívül a futballrajongókról sem feledkezik meg a csatorna: jön egy igazi álomcsapat, a Supa Strikas!

hirdetés

A Kirby Buckets kalandjai egy rajzfilmes elemekkel tarkított élőszereplős sorozat. A 13 éves Kirby Buckets (Jacob Bertrand) álma, hogy olyan híres rajzfilmkészítővé váljon, mint a példaképe, Mac MacCallister. A srác látja a saját rajzait megelevenedni, amikor a legjobb barátai, Fish (Mekai Curtis) és Eli (Cade Sutton) társaságában hihetetlen kalandokba keveredik az őrült kisvárosban.

Fotó: Disney Channel

A K.C., a tini kém című sorozat a kémek izgalmas és rejtélyes világába kalauzol el. K.C. Cooper nem átlagos gimis lány: matekzseni, fekete öves karatés, ráadásul az álcázás nagymestere, hiszen a kormány ügynökeként titkos küldetésen vesz részt! A legújabb kémeszközök állnak a rendelkezésére, de még sokat kell tanulnia a kémkedésről, például titokban kell tartania a munkáját a legjobb barátnője előtt.

A főszereplő az egyre népszerűbb Zendaya, aki az Indul a risza! című sorozatban tűnt fel, és a színészi munkái mellett elismert énekesnő és divatikon is.

Fotó: Disney Channel

A Supa Strikas című animációs sorozat elsősorban a sportbarátokat, azon belül a futballrajongókat szólítja meg. A Supa Strikas a világ legjobb focicsapata. Habár iszonyú tehetségesek, de a játékosoknak olyan meccseken kell helytállniuk, amik során a legjobb játék még csak a kezdet, és ahol az ellenfél mindig tele van meglepetésekkel. 

Fotó: Disney Channel

A Disney Csatorna vadonatúj műsorblokkja május 28-tól látható minden hétvégén 16:00-tól!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek