Starity

11 sztárpár, akikről elfelejtetted, hogy együtt jártak

2016. május 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak idején imádták egymást, mára pedig jó esetben csak a barátság maradt meg köztük. Cikkünkben bemutatunk 11 sztárpárt, akiket hosszú évekkel ezelőtt romantikus szálak fűztek össze.

hirdetés

Matthew McConaughey & Janet Jackson

A színész 2002-ben egy díjátadón ismerkedett meg a Grammy-díjas énekesnővel, ám kapcsolatuk nem állta ki az idők próbáját, ma pedig már elképzelni is nehéz, hogy valaha egy párt alkottak.

Hilary Duff & Joel Madden

A színész-énekesnő és a Good Charlotte frontemberének románca 2004-ben vette kezdetét, és sokak nemtetszését váltotta ki a nagy korkülönbség miatt. Hilary mindössze 16 éves volt, amikor beleszeretett az akkor 25 éves zenészbe. Kapcsolatuk két évig tartott.

Drew Barrymore & Tom Green

Az 50 első randi sztárja nemcsak randizott a színész-énekessel, hanem hozzá is ment, házasságuk azonban alig öt hónapig tartott. Állítólag Tom teherbe is ejtette Drew-t, de a színésznő elvetélt.

Lindsay Lohan & Wilmer Valderrama

Mielőtt szemet vetett volna Demi Lovatóra, Wilmer a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sztárját is kipipálhatta listáján, kapcsolatuk azonban nem volt hosszú életű. (Érdekesség, hogy Wilmerhez fűződő kapcsolata ihlette LiLo Over című dalát.)

Ryan Gosling & Sandra Bullock

A szerelmünk lapjai sztárja alig 21 éves volt, amikor beleszeretett a tőle 16 évvel idősebb, jóval tapasztaltabb színésznőbe, akivel 2002 és 2003 között alkottak egy párt.

Marilyn Manson & Evan Rachel Wood

A kislányos külsejű szőkeség 2007-ben szemelte ki magának az akkor még igencsak botrányos életű sokkrockert, kapcsolatuk pedig ígéretesen alakult. A zenész még meg is kérte a színésznő kezét, ám 2010-ben a szakítás mellett döntöttek. (Érdekesség, hogy Evan feltűnt Marilyn Heart-Shaped Glasses című dalához forgatott klipjében.)

Ryan Reynolds & Alanis Morissette

A különös páros a 2000-es évek elején kezdett találkozgatni egymással, kapcsolatuk pedig idillinek tűnt egészen addig, amíg 2007-ben fel nem bontották az eljegyzésüket. Ezt megelőzően öt évig alkottak egy párt.

Ashton Kutcher & Brittany Murphy

A színészpáros 2002-ben a Szakítópróba című film forgatásán szeretett egymásba, kapcsolatuk azonban nem sokkal később véget ért. Ash és Brit barátságban váltak el, és egészen a színésznő 2009-ben bekövetkezett haláláig a legjobb barátok voltak.

Vanessa Hudgens & Josh Hutcherson

A High School Musical sztárja nem sokkal zután kezdett találkozgatni Josh-sal, miután véget vetett Zac Efronhoz fűződő öt évig tartott kapcsolatának, ám benne sem találta meg az igazit.

Ashley Greene & Joe Jonas

Az Alkonyat-filmek Alice Cullenje 2011-ben talált rá a boldogságra a középső Jonas-fiú mellett, de nem sokkal azután, hogy hivatalosan is felvállalták a románcukat, szakítottak.

Lucy Hale David Henrie

A népszerű sorozatsztár két évig randizott a Varázslók a Waverly helyből-beli kollégájával, 2009-ben azonban búcsút intettek egymásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek