Starity

Lövöldözés tört ki T.I. fellépésén

2016. május 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A többszörös Grammy-díjas rapper szerda éjjel állt volna színpadra, ám mielőtt sor kerülhetett volna a fellépésére, egy őrült ámokfutásba kezdett, és többen megsebesültek.

hirdetés

T.I. szerda éjjel a New York-i Irving Plazában állt volna színpadra, ám a fellépés végül egy tragédia miatt nem valósulhatott meg. Történt ugyanis, hogy a felajzott közönséget éppen Maino és Uncle Murda szórakoztatta, amikor kitört a pánik: egy férfi lövöldözni kezdett a helyszínen. Ámokfutása során négy vendéget sebesített meg.

A helyi rendőrkapitányság beszámolója szerint egy 33 éves fiatalembert gyomron lőtt, akit ugyan rögtön a Beth-Israel Kórházba szállítottak, ám nem sokkal később belehalt sérüléseibe. További három vendég szenvedett még súlyos sérüléseket, ők jelenleg is kórházi ellátás alatt állnak, állapotuk kritikus.

Az ügyben megindult a nyomozás, és már az elkövető kilétére is fény derült. Roland Collins, ismertebb nevén Troy Ave rapper nyitott tüzet a fellépésen, ám azt még most is vizsgálják, hogyan sikerült becsempésznie a helyszínre a fegyvert, mivel a plázában fémdetektorokkal vizsgálják át az oda belépőket.

A lövések a semmiből érkeztek. Mindenki pánikba esett, és rohanni kezdett. Rettentően félelmetes jelenet volt

– nyilatkozta az E! Newsnak egy jelenlévő.

Az üggyel kapcsolatban azóta maga T.I. is megszólalt, és részvétét fejezte ki az elhunyt rajongó szerettei felé, valamint mielőbbi felépülést kívánt a sérülteknek.

Nehéz ma a szívem. A zenénkkel életeket akarunk menteni, ahogyan a mi életünket és másokét is megmentették. Őszinte részvétemet szeretném kifejezni a veszteséget szenvedett családnak, és imádkozok azokért, akik megsérültek. Tisztelettel, Tip

– írta a rapper a Twitteren. Nyugodj békében, tesó! Isten áldjon – fűzte még hozzá, az elhunyt fiatalembernek címezve szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek