Starity

Először nyilatkozott tinédzserkori terhességével kapcsolatban Britney Spears húga

2016. május 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem egy évtized telt el azóta, hogy öles szalagcímekkel napvilágot látott a hír: Britney Spears húga, a 16 éves Jamie Lynn Spears babát vár.

hirdetés
Először nyilatkozott tinédzserkori terhességével kapcsolatban Britney Spears húga

2007-et írtak a naptárak, amikor fény derült Jamie Lynn Spears titkára, miszerint első gyermekével várandós. Az akkor mindössze 16 éves lány előtt fényes karriert állt, hiszen olyan műsorokban láthatták a tévénézők, mint a Sok hűhó és a Zoey 101. A lapok máris leírni látszottak Jamie Lynnt, amiért tinédzser létére teherbe esett, ő azonban megmutatta: igenis van élet a tiniterhesség és az anyává válás után is.

A sokáig csak Britney Spears húgaként emlegetett lány 2008 júliusában adott életet Casey Aldridge-dzsel közös kislányának, Maddie Briann Aldridge-nek, ám a kapcsolat két éven belül véget ért. Anyává válása után Jamie eltűnt a köztudatból, ami nem is csoda, hiszen keresetlen szavakkal illették botlásáért, két évvel ezelőtt azonban visszatért, és The Journey címen megjelentette első szólóalbumát.

Jamie jelenleg 25 éves, és férjével, James Watsonnal a lehető legnagyobb szeretetben nevelik a nyolcadik születésnapját idén ünneplő Maddie-t. A tinédzserkori sérelmek azonban nem múltak el nyomtalanul, és a TLC csatorna Jamie Lynn Spears: When the Lights Go Out (Jamie Lynn Spears: Amikor a fények kihunynak) címmel dokumentumfilmet készített a lány viszontagságos életútjáról, mely június 26-án kerül a képernyőre.

Nem csak egy tinisztár vagyok. Nem csak valakinek a testvére vagyok. És nem csak egy tini mami vagyok

– hallhatóak Jamie szavai a kisfilmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek