Starity

Kylie Jenner kétmillió dollárt követel Tygától

2016. május 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper kapcsolatuk kezdetén kérte kölcsön a pénzt, ám barátai elmondása szerint nem számított arra, hogy meg is kell adnia a tartozást.

hirdetés

A Radar Online tudósított a hírről, miszerint Tygának több mint kétmillió dollárnyi (kb. 545 millió 400 ezer forint) tartozása van exbarátnője, Kylie Jenner felé, mely összeget a 18 éves valóságshow-sztár szeretné mihamarabb a bankszámláján viszontlátni.

Kylie több mint egy évig pénzelte Tygát, ennek eredményeképp pedig megrövidítve érzi magát. Amikor Tyga megtudta, hogy Kylie szeretné, ha visszafizetné neki a kölcsönzött összeget, sokkos állapotba került. Azt hitte, hogy a pénzt ajándékba kapta, nem pedig hitelként tekintett rá

– nyilatkozta a magazinnak egy bennfentes.

A rapper állítólag a pénz visszafizetésével akár csődbe is mehet, ám vélhetően nem mer majd nemet mondani volt barátnőjének, ugyanis a lány családja nemrég megfenyegette.

Tyga nem olyan hülye, hogy szembeszálljon Kardashianék ügyvédjeivel, és megszegje a titoktartási szerződést. Kris világossá tette számára, hogy kicsinálja, ha valaha is ártani mer Kylie-nak. Ő személyesen gondoskodik a tönkretételéről, Kanye pedig elintézi, hogy az életben ne tudjon többet dolgozni

– nyilatkozta egy barátja egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek