Starity

Dalpremier: Jessie Ware – Till The End

2016. május 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

A brit énekesnő új dala a tegnapi nap folyamán debütált, melyet a magyar mozikba június 16-án érkező Mielőtt megismertelek című filmben is hallhatunk majd.

hirdetés

Jessie Ware tudja hogyan kell egy olyan szerelmes dalt írni amely a valódi érzelmeket célozza meg, anélkül, hogy túl csöpögős lenne. Az új dal, a Till The End kedves, romantikus és igazán letisztult. Az énekesnő elárulta, hogy már azelőtt olvasta a film alapjául szolgáló könyvet mielőtt zeneileg bevonták volna a filmbe.

A nászutunkon olvastam el a Mielőtt megismerteleket, miután annyit hallottam róla. Szóval nagyon megérintett az, hogy részese lehetek a filmzenének, mivel a könyvet le se tudtam tenni az olvasásakor. Ez egy olyan dal ami nagyon sokat jelent számomra, és remélem mindenki legalább annyira élvezi a hallgatását, mint amennyire én élvezem az éneklését.

A Mielőtt megismertelek Louisa (Emilia Clarke) és Will (Sam Claflin) megindító történetét meséli el, akik életük legnehezebb időszakában ismerkednek meg egymással. A lány lába alól egyik napról a másikra csúszik ki a talaj: nemcsak a munkáját, hanem a vőlegényét is elveszíti. Kétségbeesésében egy motorbalesetben lebénult fiatalember mellett vállal ápolónői állást, nem is sejtve, hogy élete legkülönlegesebb kapcsolata veszi kezdetét ezáltal...

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek