Starity

Egymillió dollárt fizetnének a lapok Rob Kardashian születendő gyermekének első fotóiért

2016. május 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig, hogy bejelentették a várandósság hírét, máris hatalmas az érdeklődés Rob és Blac közös gyermekéért.

hirdetés

Januárban vette kezdetét Rob Kardashian és Blac Chyna kapcsolata, és aligha meglepő, hogy hatalmas botrány lett belőle, hiszen a modell korábban Tygával, Kylie Jenner volt barátjával randizott, kapcsolatukból pedig gyerekük is született.

Kardashianék azonban Rob kedvéért túlléptek a dolgon, és befogadták a családba a lányt, akinek nem sokkal később Rob meg is kérte a kezét. Ha mindez nem volna elég, a szerelmesek a hónap elején nyilvánosságra hozták, hogy szülői örömök elé néznek.

A legújabb Kardashian-baba érkezése őszre várható, a külföldi sajtó pedig már most megőrül a még meg nem született kicsiért. A Mirror úgy tudja, hogy a lapok egymillió dollár (kb. 274 millió forint) körüli összeget ajánlanak a csecsemőről készült első fotók közzétételének jogáért, Robék azonban egyelőre nem írtak alá semmit.

A családja nagyon boldog, amiért ilyen sugárzóan örömittasnak láthatja Robot. Ez az egyetlen dolog, ami érdekli őket. Ami Blacet és Robot illeti, nagyon izgatottak a kicsi miatt! Rob igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy Blac könnyen viselje a terhességet, és ne hajtsa túl magát

– nyilatkozta a várandóssággal kapcsolatban egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek