Starity

Szinglivé válása óta féktelen bulizással és piálással oldja a feszültséget Olly Murs

2016. május 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly szeptemberben adta ki az énekes útját ingatlankezelőként dolgozó barátnője, Francesca Thomas.

hirdetés
Szinglivé válása óta féktelen bulizással és piálással oldja a feszültséget Olly Murs

Olly Murs immár több mint nolc hónapja erősíti az egyedülállók táborát, ám saját bevallása szerint a mai napig nem sikerült megbékélnie volt barátnője döntésével, és még mindig gyászolja a zátonyra futott kapcsolatot. 

Olly mindig is aggódott amiatt, hogy párkapcsolati problémái lesznek, amiért a karrierjét helyezi előtérbe

– nyilatkozta korábban az énekes egyik barátja, hozzátéve, hogy azért is viseli meg Ollyt a szakítás, mert Francesca volt az első olyan barátnője, akivel hosszútávra tervezett.

Francescával három évig alkottak egy párt (Fotó: Instagram / Francesca Thomas)

Mint említettük, a Heart Skips A Beat énekese még mindig nincs túl a 27 éves szőkeségen, érzéseiről pedig a The Sun magazinnak mesélt a közelmúltban.

Nem vagyok túl rajta. Nem hiszem, hogy valaha bárki is túl lenne egy szakításon. Mindig gondolsz majd a volt kapcsolataidra, és törődni fogsz azokkal, akikkel szakítottál. Olyan ez, mintha elveszítenél valakit, mintha gyászolnál, mert egyik nap még ott van az életedben, másnap pedig már nincs sehol

– magyarázta Olly, és elárulta, hogy a Francescával való szakítás óta igencsak önpusztító életmódra kapcsolt: sokat bulizik, és ilyenkor sokat is iszik.

Jelen pillanatban az a legnagyobb bajom, hogy túl sokat bulizok. Ismerős az, amikor elmész a dokihoz, és megkérdezi, milyen gyakran fogyasztasz alkoholt? Normál esetben erre azt szoktam válaszolni, hogy kéthetente egy-két pohárral, most meg két-három naponta...

Nem titkoltan megőrült a szőke szépségért (Fotó: Nick Owens)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek