Starity

Szólóénekesként mutatkozik be Luna – klippremier

2016. május 31. 05:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szólóban is kipróbálja magát az f(x) fővokalistája, Luna. Free Somebody című debütáló szólólemeze mellett a korong névadó dalához készült klipnek is örülhetnek a rajongók.

hirdetés

Május közepén adta a rajongók tudomására az SM Entertainment, hogy az f(x) fővokalistája, Luna idén júniusban piacra dobja első önálló korongját. Néhány nappal ezelőtt napvilágot láttak a promóciós képek, valamint a videoklip előzetes is megérkezett, így sejteni lehett, hogy az album hamarabb érkezik, mint gondolnánk. 

Magyar idő szerint május 30-án délután ötkor jelent meg Luna első – egyben debütáló – szólólemeze Free Somebody címmel a korong névadó dalával karöltve. A dal maga egy elektronikus pop-dance nóta, melyben megcsodálhatjuk Luna vokális képességeit; a hozzá forgatott hangulatos kisfilmben pedig tánctudását.

Az EP-n összesen hat dal kapott helyett, melyek közül az 예쁜 소녀 (I Wish) és a My Medicine dalok zeneszerzésében is közreműködött a 22 éves idol.

Íme, a dallista:

  1. Free Somebody
  2. Breathe
  3. Keep On Doin'
  4. 예쁜 소녀 (I Wish)
  5. Galaxy
  6. My Medicine
A Free Somebody borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek