Starity

Így néznek ki felnőttként Harry Potterék

2016. június 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 30-án, a londoni West End színházban kerül bemutatásra a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek címet viselő színdarab.

hirdetés

J. K. Rowling hosszú hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy ismét bepillantást enged a Potter család életébe, ám ezúttal egészen különleges módot választott ennek kivitelezésére, ugyanis nem a filmvásznon, hanem egy londoni színpadon láthatjuk megelevenedni a várázsvilágot.

A mű középpontjában ezúttal Harry Potter és Ginny Wesley fia, Albus Perselus Potter áll majd, a történet pedig ott veszi fel a fonalat, ahol a Harry Potter és a Halál Ereklyéi című utolsó filmadaptáció letette – vagyis a King's Cross pályaudvaron, a Roxfort ostroma utáni 19. évben.

Nemrég fény derült arra is, hogy a színdarabban kik alakítják a főbb szereplőket, így megtudtuk, hogy a középkorú Harryt Jamie Parker, Ginnyt Poppy Miller, Albust pedig a feltörekvő fiatal tehetség, Sam Clemmett kelti majd életre. 

Fotó: Charlie Gray
Fotó: Charlie Gray
Fotó: Charlie Gray
Fotó: Charlie Gray

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek