Starity

Ryan Gosling: „A nők sokkal jobbak nálunk, férfiaknál”

2016. június 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű filmsztár mindig is nagyra tartotta a női nemet, az ES Magazine-nak adott interjújában pedig azt is elárulta, miért.

hirdetés
Ryan Gosling: „A nők sokkal jobbak nálunk, férfiaknál”
Fotó: Jonas Unger

A szerelmünk lapjaival népszerűvé vált Ryan Gosling bevallotta, hogy mindig is fontosnak tartotta feminin oldala életben tartását, és hozzátette, hogy jobbnak tartja a nőket a férfiaknál, mert mint mondja: Erősebbek tőlünk, férfiaknál.

Azt gondolom, hogy a nők jobbak a férfiaknál. Erősebbek. Fejlettebbek. Különösen akkor mondhatod ezt, amikor lányaid vannak, és szemtanúja vagy életük első lépcsőfokainak. Ugrásszerűen fejlődnek, maguk mögött hagyva a fiúkat

– magyarázta a színész, majd hozzátette, hogy úgy érzi, ideje lenne, hogy otthonát, az Egyesült Államokat is egy nő irányítsa.

Úgy érzem szükség van egy női kézre. Mindig is jobban szerettem a nőket. Az édesanyám és a nővérem nevelt fel engem... Jelenleg is nőkkel vagyok körülvéve otthon. A nők sokkal jobbak nálunk, férfiaknál. Ők tesznek jobbá engem.

Fotó: ES Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek