Starity

A Harry Potter sztárja szerepet kapott a Trónok harcában! Te felismerted?

2016. június 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amennyiben láttad az HBO sikersorozatának legutóbbi részét, feltűnhetett egy ismerős arc, aki korábban a Harry Potter és a félvér hercegben is szerepelt.

hirdetés
A Harry Potter sztárja szerepet kapott a Trónok harcában! Te felismerted?
Fotó: HBO

És hogy kiről van szó? Freddie Stromáról! A jóképű színész Sam testvérét alakította a Trónok harca legújabb epizódjában, de a nagyközönségnek elsősorban a Harry Potterből lehet ismerős, ugyanis ő alakította Cormac McLaggent. A J. K. Rowling regénysorozata nyomán készült adaptációban ő volt az a srác, aki megpróbálta felcsípni az Emma Watson alakította Hermione Grangert – sikertelenül.

Érdekesség, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy egy Harry Potter-beli szereplő bukkant fel a Trónok harcában, ugyanis Michelle Fairley is előbbiből lehetett ismerős a nézőknek: ő keltette életre a fent említett Hermione fogorvosként dolgozó édesanyját, de említhetnénk még David Bradley-t, Natalia Tenát és Ciarán Hindset is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek