Starity

Ennyi asszonytartási díjat követel Johnny Depptől Amber Heard

2016. június 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő igencsak megszedheti magát a válásból, amennyiben a bíróság a javára dönt.

hirdetés

15 hónapnyi házasság után adta be a válókeresetet május végén Amber Heard. A színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a Johnny Depphez fűződő házassága felbontását, majd később azt is beismerte, hogy férje rendszeresen bántalmazta kapcsolatuk során.

Az édesanyját gyászoló színész nem reagált a pletykákra, sajtóképviselője útján annyit üzent csupán, hogy nem hajlandó foglalkozni a mocskolódással, és házassága mihamarabbi felbontásában reménykedik.

Johnny szerettei, így lánya, Lily-Rose és volt párja, Vanessa Paradis is úgy nyilatkoztak, hogy nem tudják elképzelni azt, hogy a színész valaha is kezet emelt volna 22 évvel fiatalabb feleségére. 

Amber azonban elszántnak tűnik, ugyanis már a válókereset beadásakor kikötötte, hogy havi 50 000 dollárnyi (kb. 13 millió 606 ezer forint) asszonytartási díjat követel férje anyagi helyzetére való tekintettel, ennek megfizetését azonban megtagadta a filmsztár. Sokan úgy vélik, hogy ez volt az a momentum, ami annyira feldühtette a szőkeséget, hogy arra ösztönözte: borítsa ki a bilit, és családon belüli erőszakkal vádolja meg a férjét.

Amber ezzel a képpel bizonygatta, hogy Johnny kezet emelt rá

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek