Starity

Eva Longoria: „A nászutam varázslatos volt” – fotók

2016. június 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sztárja és üzletember férje tegnap tért haza mesés nászútjáról.

hirdetés

Eva Longoria nászútjáról hazatérvén a Los Angeles-i Filmfesztivállal kezdte meg a munkát, mely rendezvényen hamarosan a mozikba kerülő új filmjét, a Lowriderst népszerűsítette. Az E! Newsnak sikerült mikrofonvégre kapnia a 41 éves mexikói szépséget, aki szót ejtett esküvőjéről, nászútjáról és jövőbeli terveiről is.

Az esküvőnk varázslatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat, és azt hiszem, ezt visszaadják a vendégeink által közzétett fotók is. Ez volt a legmókásabb esküvő, amelyen valaha jártam, és boldog vagyok, hogy ez az esküvő az enyém volt

– nyilatkozta mosolyogva a színésznő, és ismét csak szót ejtett arról, milyen fontos szerepe volt a nagy napon a legjobb barátnőjének, Victoria Beckhamnek.

Victoria csinált mindent. Az esküvő hétvégéjén három ruhát viseltem, mindegyiket ő tervezte. Kétszer mentem Londonba miattuk, és kétszer igazították rám őket. Abszolút partner volt a [menyasszonyi] ruhám kivitelezésében, mert azt szerette volna, ha olyan lesz, amilyennek megálmodtam. Tökéletesnek akarta látni. Mondta is nekem, hogy korábban soha nem tervezett menyasszonyi ruhát, én pedig megmondtam neki, hogy nem is akarok menyasszonyi ruhát, csak egy egyszerű, elegáns ruhára vágyok. Nem hittem abban, hogy bárki is jobban megcsinálta volna, mint ő.

A beszélgetés során szó esett Eva és férje, José Antonio Bastón mesés, trópusi nászútjáról is, melyekről több képet is közzétett az Instagramon a színésznő, megmutatva, milyen remek formában van és milyen jól érzik magukat.

Néhány órával ezelőtt jöttünk haza. Jártunk Hong Kongban, Kambodzsában és Thaiföldön. A csodás esküvőnk után egy szerzetes megáldott minket, és ezeket a vörös karkötőket készítette nekünk. Varázslatos volt, akárcsak az egész nászút

– magyarázta Eva. A kérdésre pedig, hogy terveznek-e gyerekeket, így felelt:

Ki tudja? Egyszerre csak egy dologgal foglalkozunk. Van három csodaszép mostohagyerekem, akik egytől-egyig fantasztikusak. Ők is részesei voltak az esküvőnknek, ami így lett még különlegesebb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek