Starity

Emma Roberts túllépett Evan Petersen! Ezúttal egy civil mellett talált rá a boldogságra

2016. június 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a Scream Queens sztárja ezúttal komolyan gondolta az exével való szakítást, ugyanis már bele is vetette magát a randizásba.

hirdetés

Két héttel ezelőtt írtunk róla, hogy két éven belül másodjára is búcsút intett egymásnak az Amerikai Horror Story sztárpárja, Emma Roberts és Evan Peters. Barátaik elmondása szerint nem volt teljesen váratlan a szakítás, ugyanis gondolata már régóta a levegőben volt, egész egyszerűen kényelmi szempontból nem mondták ki korábban.

Az Us Weekly értesülései szerint az újabban vörös hajjal hódító 25 éves színésznő ezúttal nem sokáig lógatta az orrát barátja után, ugyanis már rá is talált a boldogság egy civil, Christopher Hines személyében, akivel Londonban kapták lencsevégre a minap.

A kettejükről készült lesifotókért kattints ide!

Egy Emmához közel álló barát megerősítette a lapnak, hogy a férfit közös barátjuk, Brit Elkin designer mutatta be a színésznőnek, és már közel egy hónapja egy párt alkotnak.

Chris az egyik legmegértőbb és legfesztelenebb férfi, akit Emma ismer. Kicsit kevesebb, mint egy hónapja randiznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek