Starity

Ezek lesznek az idei nyár legnagyobb slágerei

2016. június 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június – és ezzel a nyár – beköszöntével összeszedtük nektek az évszak legmenőbbnek ígérkező slágereit.

hirdetés

Ariana Grande – Into You

A dal minden kétséget kizáróan az idei nyár egyik nagy kedvence lesz fülbemászó szövegével és ritmusával, mely az énekesnő legújabb, Dangerous Woman címet viselő korongján került elhelyezésre.

Gwen Stefani – Make Me Like You

A válása után új koronggal jelentkező énekesnő új szerzeményei közül egyértelműen kitűnik a Make Me Like You, melynek szövegvilágát új szerelme, Blake Shelton inspirálta. Ó, és azt említettük, hogy a kisfilm maga a 2016-os Grammy Gálán debütált, ráadásul élőben?

Kiiara – Gold

A 21 éves énekenső már 2013 óta akítvan tevékenykedik, munkásságára azonban csak a közelmúltban, Gold című kislemeze megjelenésekor figyelt fel a szélesebb közönség. A dalra eddig több mint hétmillióan voltak kíváncsiak csak a YouTube-on, így aligha meglepő, hogy Kiiarát az év egyik ígéretes felfedezettjeként emlegetik.

Maren Morris – Drunk Girls Don't Cry

A country-popban utazó texasi énekesnő épp ma dobta piacra legújabb stúdióalbumát, melyen tizenegy szerzemény került elhelyezésre – köztük pedig a Drunk Girls Don't Cry bizonyult az eddigi legemlékezetesebbnek. És hogy mitől lehet az idei nyár egyik nagy kedvence? Lendületes, fülbemászó, szövege könnyen megjegyezhető – kell ennél több?

Drake – Summer Sixteen

A kizárólag digitális formában elérhető nótát januárban jelentette meg a kanadai rapper, mely negyedik stúdióalbumát, a Fourt hivatott népszerűsíteni. A dalban a méltán ismert DJ Khaled is közreműködött, a közös munka pedig meghozta eredményét: a Summer Sixteen első lett a Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs listáján.

Tegan and Sara – Boyfriend

A Quin-ikrek áprilisban jelentették meg ma megjelenő nyolcadik korongjuk előfutárát, mely beváltotta a hozzá fűzött elvárásaikat, hiszen igen jó fogadtatásban részesült.

Skizzy Mars feat. JoJo – Recognize

A visszatérésén dolgozó énekesnőt a közelmúltban kérte fel egy közös dal erejéig a harlemi rapper, munkájuk ígéretes gyümölcse pedig április elején debütált.

Rihanna feat. Drake – Work

A barbadosi szépség és a kanadai tehetség bármihez is nyúlnak, azt rendre sikerre viszik, így nem meglepő, hogy a What's My Name?, a Take Care és a Too Good után ismét összeálltak egy dal, nevezetesen a Work erejéig, mely a megjelenése óta többszörös platina minősítést szerzett az eladott példányszámok után.

Hailee Steinfeld feat. DNCE – Rock Bottom

Joe Jonas és bandája néhány hónapja állt össze a korábban elsősorban színésznőként ismert Hailee-vel, közös munkájuk pedig bebizonyította, hogy a lány többre hivatott, a dal körüli hype pedig elősegítette az újonnan alakult csapat karrierjénk beindulását is.

Meghan Trainor – NO

A 22 éves slágergyáros márciusban debütált dalát is előszeretettel játsszák a rádiók, ami aligha meglepő, hiszen fülbemászó ritmusa a slágerlisták felső tartományáig juttatta a dalt – maga a kislemez pedig igen jól fogy világszerte.

Fifth Harmony feat. Ty Dolla $ign – Work From Home

A Fifth Harmony visszatérését is remekül beharangozta a Ty Dolla $ignnal közösen készített duett, melyre csak a YouTube-on közel 500 millióan voltak kíváncsiak, a nyár vége pedig messze van, így nincs kétségünk afelől, hogy sokat fogjuk még hallani a Work From Home-ot.

Justin Timberlake – Can't Stop The Feeling

Az egykori NSYNC-tag is pazarul megalapozta három éve várt visszatérését, ugyanis nemcsak a Can't Stop The Feeling ragad be a fejünkbe, hanem annak óvideoklipje is, melyben olyan sztárok tűnnek fel, mint Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden és Kunal Nayyar.

Jennifer Lopez – Ain't Your Mama

J.Lo is magasra tette a lécet a múlt hónapban megjelentetett Ain't Your Mamával, mely ha a férfiaknak nem is, a nőknek annál inkább a kedvence lesz – nem is beszélve az igen beszédes és dögös videoklipről.

Calvin Harris feat. Rihanna – This Is What You Came For

A We Found Love sikere után szinte törvényszerű volt, hogy újra összeálljon a két teheteség, így született meg a This Is What You Came For, mely dal a DJ soron következő nagylemezén kap majd helyet.

Jason Derülo – If It Ain't Love

Abban valamennyien egyetértünk, hogy nincs nyár Derülo-sláger nélkül, így az énekes idén sem mulasztotta el meglepni rajongótáborát, és már most biztosak vagyunk benne, hogy az If It Ain't Love is hasonlóan sikeres lesz, mint amilyen a Want To Want Me, a Whatcha Say vagy az In My Head volt.

Keith Urban – Wasted Time

A country-pop egyik legnevesebb képviselője is helyet követel magának a slágerlistákon a közelmúltban megjelent szerzeményével, melynek még a kisfilmje is a nyarat idézi emlékezetünkbe. Lehet egyáltalán nem imádni?

Drake Bell feat. Kyla & Wizkid – One Dance

Úgy tűnik, a Drake-ek bizony tudják, mitől döglik a légy... vagy legalábbis, hogy mire szeretnénk táncolni a forró nyári estéken. 

Nick Jonas feat. Tove Lo – Close

A svéd énekesnő önmagában is nagyon tehetséges, ám karrierjének mindenképp jót tett, hogy egy olyan tehetséges előadó kérte fel egy duett erejéig, mint a kisebbik Jonas-fiú. Utóbbi egyébként épp a közelmúltban hangoztatta, hogy mennyire sajnálja, hogy tinédzseréveit a testvéreivel közös bandában vesztegette, ahelyett, hogy már akkor szólóban nyomult volna.

Zayn Malik – Like I Would

Nem csoda, hogy az énekes hálával emlegeti a napot, amikor úgy döntött, búcsút int One Direction-beli karrierjének, ugyanis szólóénekesként is ugyanolyan népszerű – ha nem népszerűbb –, mint annak idején, önálló karrierje pedig maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Kesha & Zedd – True Colors

Ugyan az énekesnő producerével való pereskedése miatt továbbra sem stúdiózhat, így lehetősége sincs kiadni új dalait, ám azt még Dr. Luke sem tudja megakadályozni, hogy az engedélyével Zedd-del közösen rögzített True Colors a nyár egyik legnagyobb kedvence legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek