Starity

Mikor összetalálkozik két szerelemre vágyó szív – előzetest kapott a Born For You

2016. június 06. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan új, tiniknek szóló sorozat indul a Fülöp-szigeteken. A Born For You címet viselő történet már előzetesével magával ragadja a nézőket, sőt, nemrég a főcímdalhoz is megjelent a hivatalos videoklip.

hirdetés

Sokszor nem is gondolnánk, hogy a nagy ő talán mindig ott volt a közelünkben: ott sétál velünk szemben az utcán; ugyanarra a padra ül le, mint mi; vagy éppen ugyanabba az étterembe szokott járni. Egy nap aztán a véletlen, vagy maga a Sors közbeszól és összehozza a két szívet. Ez látható a hamarosan a Fülöp-szigeteken induló új, Born For You című sorozat eddig megjelent előzeteseiben, amelyek olyannyira magával ragadóak, hogy bizonyára többen kedvet kapnak majd ahhoz, hogy figyelemmel kövessék a történetet.

Május 25-én a YouTube-on meg is jelent a David Pomeranz által énekelt főcímdalhoz készített hivatalos videoklip, amely szintén okot ad arra, hogy érdeklődjünk a széria iránt, hiszen a romantikus dal nagyon jó képi megjelenítést kapott.

A Born For You című telenovella június 20-án indul, arról azonban még nincs információ, hogy hazánkban műsorra tűzi-e valamelyik csatorna, hiszen a Fülöp-szigeteken gyártott produkciók iránt ritkán érdeklődnek a magyar csatornák.

Izgalomban és romantikában azonban az ABS-CBN által vetített produkciókban egyáltalán nincs hiány, ahogy bizonyára ez az alkotás is bővelkedik majd bennük. A főszereplők egyébként kedvelt tinisztárok hazájukban: Janella Salvador és Elmo Magalona már többször bizonyították tehetségüket, így ha valamelyik magyar csatorna a zenés sorozat megvásárlására adná a fejét, bizonyára mindkét színészt többen megkedvelnék nálunk is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek