Starity

Ezek az idei év eddigi legsokkolóbb celebszakításai

2016. június 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint öt hónap telt el az idei évből, máris jó néhány celebpár kapcsolatának befellegzett. A teljesség igénye nélkül összeszedtük azokat, melyek a legtöbbet foglalkoztatták a médiát.

hirdetés

Rose McGowan & Davey Detail

A Bűbájos boszorkák sztárja február elején adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, kapcsolatuk végét pedig 2015 májusára datálta a hivatalos iratokban. A sztárpár egyébként 2012-ben kezdett randizni, az esküvőre pedig 2013 októberében került sor, így alig több, mint két évig voltak házasok.

Jordin Sparks & Sage the Gemini

Az énekesnő február közepén tett pontot az eredetileg Dominic Wynn Woods névre anyakönyvezett férfihoz fűződő kapcsolata végére, mely állítólag a bizalmatlanság miatt ért véget. A férfi a szakítást követően nyílt levélben könyörgött megbocsátásért, ám Jordin nem fogadta vissza.

Fotó: Instagram

Lea Michele & Matthew Paetz

Matthew volt Lea első komolyabb barátja Cory Monteith tragikus körülmények között bekövetkezett halála óta, ám a férfi február végén csúnyán összetörte a színésznő szívét, amikor mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül kiadta az útját. Lea barátai szerint a kapcsolat az elejétől kezdve viharos volt, mások úgy vélik, a férfi csak hasznot húzott a színésznő által ráirányuló figyelemből.

Peter Facinelli & Jaimie Alexander

A színészpáros 2012 novembere óta alkotott egy párt, 2015 elején pedig az eljegyzésre is sor került, ám az esküvő végül nem valósult meg, mivel a pár felbontotta eljegyzését, és úgy döntött, külön utakon folytatja a továbbiakban. A hivatalos közlemény szerint a családi és munkahelyi kötelezettségek miatti folyamatos ellentmondás futtatta zátonyra az ígéretesen alakuló románcot.

Drew Barrymore & Will Kopelman

A részben magyar származású színésznő és férje három évnyi házasság után március-április körül döntött a válás mellett, ám barátaik elmondása szerint hosszú ideje nem éltek már együtt ezt megelőzően. Állítólag nemcsak a szerelem veszett ki a kapcsolatból, hanem nem is voltak partnerek a közös dolgokat illetően, így jobbnak látták, ha külön utakon folytatják. Kapcsolatukból egyébként két gyerekük (Olive és Frankie) született.

Torrey DeVitto & Rick Glassman

A Pretty Little Liars Melissája Paul Wesley-vel való válása után elsőként Rickkel volt igazán boldog, kapcsolatukat pedig 2015 januárjában vállalták fel először, ám hiába. A szerelem – bármily nagy is volt a kezdetekkor – hamar kihunyt a kapcsolatból a felek közti távolság miatt. A szakítást február végén mondták ki, és barátaik szerint mindkettejüket megviselte a búcsú.

Zac Efron & Sami Miró

A jelenleg a Baywatch című filmadaptáción dolgozó színész másfél évnyi együttjárás után szakított kedvesével a rajongók legnagyobb döbbenetére. Egy bennfentes elmondása szerint a szerelmesek már nem éreztek ugyanúgy egymás iránt, mint korábban, nem is beszélve a kettejük közti munkából adódó távolságról és a zsúfolt időbeosztásról, ezért döntöttek a szakítás mellett.

Fotó: Instagram

Robert Pattinson & FKA Twigs

Az Alkonyat-filmek sztárja és az extrém külsejű énekesnő április végén fújta le már szervezés alatt álló esküvőjét két év együttjárás után, ám nem sokkal később úgy döntöttek, mégis megpróbálják együtt. A nagy békülésre május elején került sor, és állítólag újra érvénybe lépett az eljegyzés és az esküvő is terítéken van.

Ozzy Osbourne & Sharon Osbourne

Köztudott, hogy a rocker és a műsorvezető házassága már a kezdetektől viharos volt, ám arra senki nem számított, hogy egyszer valóban a válás mellett döntenek. A pletykák szerint Ozzy egy sztárfodrásszal csalta Sharont, aki úgy érezte: betelt a pohár, így beadta a válókeresetet férje ellen, akivel egyébként idén ünnepelték volna 34. házassági évfordulójukat.

James McAvoy & Anne-Marie Duff

A színészpáros kilenc évnyi házasság után május közepén váratlanul bejelentette, hogy házasságuk felbontásáért folyamodnak. Mivel visszafogottan élték magánéletüket, senki nem gyanakodott arra, hogy problémáik vannak, így válásuk híre derült égből villámcsapásként érte a sajtót és a rajongókat. Kapcsolatukból egyetlen fiuk született 2010-ben.

Kylie Jenner & Tyga

A 18 éves valóságshow-szár és nyolc évvel idősebb rapper barátja szintén május közepén döntött a szakítás mellett – két éven belül másodszor. Úgy tűnik, hogy a pár ezúttal komolyan is gondolja az istenhozzádot, ugyanis annak kimondása óta mindketten továbbléptek: Kylie PartyNextDoor mellett vigasztalódik, Tyga pedig különböző modellekkel múlatja az idejét.

Fotó: Instagram

Emma Roberts & Evan Peters

Az Amerikai Horror Story szerelmespárja Kylie-hoz és Tygához hasonlóan két éven belül másodjára szakított májusban. Négy évig alkottak egy párt, ám ismerőseik elmondása szerint mindvégig viharos volt a kapcsolatuk: se együtt, se külön nem ment nekik. Azt ugyan nem tudni, mi miatt futott zátonyra a kapcsolat egy évvel az előző szakítást követően, ám többen úgy vélik, hogy Emma új kapcsolata állhatott a háttérben.

Gigi Hadid & Zayn Malik

A modell és az énekes kapcsolata tavaly novemberben vette kezdetét, alig pár héttel azután, hogy Gigi kiadta előző barátja, Joe Jonas útját. Kapcsolatuk gyors tempóban haladt, Gigi még Zayn debütáló szerzeményének kisfilmjében is szerepet kapott, valamint egy romantikus fotózáson is részt vettek, végül mégis a szakítás mellett döntöttek.

Johnny Depp & Amber Heard

Bátran állítjuk, hogy az év legbotrányosabb celebszakítása a Rumnaplók forgatásán megismerkedett színészpárosé, akik 15 hónapnyi házasság után intenek búcsút egymásnak. A válókeresetet a színésznő adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, majd ezt megfűszerezte egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos bejelentéssel, nem is beszélve a horribilis összegű asszonytartási díjjal, melynek megfizetését a színész elutasította.

Taylor Swift & Calvin Harris

Az álompárként emlegetett slágergyárospár is különköltözött a napokban, ami Taylor korábbi kérészéletű kapcsolatainak fényében igencsak megosztotta a rajongókat. A sztárpár állítólag békés körülmények között intett búcsút egymásnak, egyesek szerint az énekesnő adta ki a lemezlovas útját, mások szerint fordítva történt a dolog. Egy biztos: a romantika kiveszett a kapcsolatból, így jobbnak látták, ha csak barátok maradnak.

Fotó: Instagram

Demi Lovato & Wilmer Valderrama

Az énekesnő és a színész hat év együttjárás után jelentették be, hogy külön utakon folytatják, ám felnőtt módon továbbra is a legnagyobb tisztelettel és szeretettel viszonyulnak egymáshoz, így a hivatalos közlemény szerint barátok maradnak. A rajongók többsége egyébként már az eljegyzésben és a házasságban reménykedett, ezért is volt olyan meglepő a szakítás híre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek