Starity

Pretty Little Liars: Ők már biztosan visszatérnek a hetedik évadban

2016. június 06. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 21-én debütál a Freeform legnépszerűbb sorozatának hetedik évada, mely garantáltan tartogat még néhány izgalmas meglepetést. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Pretty Little Liars: Ők már biztosan visszatérnek a hetedik évadban
Fotó: ABC Family / Freeform

Már nem kell sokat várnunk az izgalmas fordulatokban bővelkedő drámasorozat visszatérésére, melyben az eddig megszokott főszereplők, így Sasha Pieterse, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay MitchellTroian Bellisario és Janel Parrish már biztosan visszatérnek, mellettük pedig a stáb férfi tagjait (Ian Harding, Keegan Allen, Tyler Blackburn) is láthatjuk majd. 

Kedvenceink mellett az Ashley Marint alakító Laura Leighton, és a Pam Fieldset életre keltő Nia Peeples felbukkanására is számíthatunk, ahogyan visszatérő vendégként köszönthetjük az immár Mary Drake szerepében tetszelgő Andrea Parkert

Ugyan a hatodik évad végén több kedvenc párosunk is egymásra talált, ám a shipperek nem sokáig örülhetnek, ugyanis Marlene King elárulta, hogy a lányok jelenlegi barátai, így Liam (Roberto Aguire), Jordan (David Coussins) és Elliott (Huw Collins) is a színen maradnak, ugyanakkor a korábbi évadokban megismert karakterek közül is többen visszatérnek.

Jenna (Tammin Sursok) visszatéréséről már korábban beszámoltunk, és az is köztudott hetek óta, hogy Wren (Julian Morris), Jason (Drew Van Acker) és Lucas (Brendan Robinson) is feltűnik majd. Mellettük láthatjuk még az Yvonne-t alakító Kara Roystert, valamint többet megtudhatunk Sabrináról (Lulu Brud) is.

Néhány órával ezelőtt fény derült arra, hogy Noel Kahn (Brant Daugherty) sem marad távol sokáig Rosewoodtól, visszatérésével pedig izgalmas irányt vesz majd a történet, melyben várhatóan szerep jut még a már korábban elhalálozott CeCe-nek (Vanessa Ray), Wilden nyomozónak (Bryce Johnson) és Sarának (Dre Davis) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek