Starity

Gigi Hadid és Karlie Kloss lenyűgözően fest a Versace új kampányában

2016. június 10. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Versace 2016-os őszi / téli kampányához fotózták a húszas éveik elején járó modelleket, akik ezúttal is remek munkát végeztek.

hirdetés

A vásárlásért kattints a képre! (Fotó: Versace I Bruce Weber)

Gigi Hadid és Karlie Kloss egy minden eddiginél kifinomultabb és természetesebb oldalát mutatta meg a Versace legújabb kampányához készült fotósorozat keretein belül! A letisztult felvételeket Bruce Weber készítette, aki 26 év után most dolgozott először újra Donatella Versacével, aki egyébként maximálisan elégedett volt a fotós munkájával.

Bruce Weber napjaink egyik legjobb mesterfotósa. A képei igazán mélyek, személyesek és részletgazdagok, az általa látott világ visszatükröződései. Nagy megtiszteltetés volt számomra ismét együtt dologzni vele egy Versace-kampány keretein belül

– magyarázta a divattervező a közös munka kapcsán.

A kollekció egyébként már most nagy népszerűségnek örvend a divatőrültek körében, melynek leírásában az áll, hogy tökéletesen illusztrálja a Versace modern darabjainak fontosságát és a hétköznapokon való viselhetőségét a szuperszexitől az átlagosig – ezt pedig valóban vissza is adják a kifinomult, egyszerűségében nagyszerű darabok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek