Starity

Lindsay Lohan az Apád-anyád idejöjjön! forgatási helyszínén nosztalgiázott

2016. június 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

18 évvel ezelőtt, a Disney jóvoltából került a mozikba a népszerű családi film, melyben a színésznő kettős szereposztásban kamatoztatta tehetségét.

hirdetés
Lindsay Lohan az Apád-anyád idejöjjön! forgatási helyszínén nosztalgiázott
Fotó: Disney

Kétségtelen tény, hogy Lindsay Lohan karrierjének alakulásában hatalmas szerepet játszott az 1998-ban bemutatott Apád-anyád idejöjjön!, melyben az akkor 12 éves színésznő egy ikerpárt alakított Hallie Parker és Annie James személyében. Maga a történet nagyban hasonlított Erich Kästner A két Lotti című regényére, melyet a filmkészítők további izgalmas és mulatságos szálakkal gazdagítottak.

LiLo korábban is méltató szavakkal nyilatkozott a film forgatásáról, így aligha meglepő, hogy nemrég ellátogatott a film londoni forgatási helyszínére ahhoz a házhoz, melyben a történet szerint Annie lakott a néhai Natasha Richardson alakította édesanyjával.

Fotó: Instagram / Lindsay Lohan

Nosztalgiázás. Annie háza, bár a filmben a hetes számot viselte

– írta a felvétel mellé az Instagramon a színésznő, aki a közelmúltban tette át a székhelyét a brit fővárosba, és saját bevallása szerint ez volt élete legjobb döntése.

A legokosabb dolog, amit tehettem magamért, az az volt, hogy Londonba költöztem. Saját magamért jöttem ide, és nagy dolog, hogy most itt vagyok. Az emberek, akikkel korábban együtt lógtam, hajnali ötkor keltek. Most kilenckor kelek, és több önfegyelmem van. Meditálok. Már nem érzem magamon azt a nyomást, amit korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek