Starity

Erdőtűz miatt kellett elhagyniuk calabasasi otthonukat a sztároknak

2016. június 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton tűz ütött ki a főként sztárok lakta Calabasas közelében, emiatt pedig több ezer ember volt kénytelen elhagyni otthonát a tűzoltók intézkedésééig.

hirdetés

A Mirror értesülései szerint nem kevesebb, mint ötezer embert költöztettek ki otthonukból a hatóságok, miután a hatalmas lánggal égő tűz egyre közelebb ért Calabasashoz, így olyan világsztároknak is el kellett hagyniuk birtokukat, mint Katie Holmes, Mariah Carey, Jessica Simpson, Kim Kardashian és Kanye West – többek között.

A történtekről a közelben élő Kylie Jenner is beszámolt a Snapchaten, megmutatva, milyen hatalmas füstöt gerjesztett a tűz, ami a keletkezési helyétől kilométerekkel messzebb is tisztán kivehető volt.

A házam mellett tűz ütött ki! Engem is evakuálni fognak?

– aggodalmaskodott a tinédzser.

Fotó: Snapchat / Kylie Jenner

Szerencsére a tűzoltók sikeresen megfékezték a tüzet, így a calabasasiak ismét birtokba vehették otthonukat, de nem mulasztottak el köszönetet mondani a bátor lánglovagoknak.

Ezúton szeretném hálámat kifejezni a bátor tűzoltóknak, amiért gondoskodtak a biztonságunkról. Ijesztő nap volt a tegnapi

– csiripelte Kourtney Kardashian másnap, Ellen DeGeneres pedig így tudósított:

Kaliforniai tűzoltók és mentőcsapatok hada érkezett ma Calabasasba. Meg nem énekelt hősök ők.

A tűzről ide kattintva nézhetsz képeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek