Starity

Közel 20 kilótól szabadult meg Sam Claflin legutóbbi szerepe kedvéért

2016. június 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban június 16-án kerül a mozikba a Mielőtt megismertelek című drámafilm, melyben Sam alakítja a férfi főszereplőt.

hirdetés

Sam Claflin neve a Hófehér és a Vadász, Az éhezők viadala-sorozat és az Ahol a szivárvány véget ér című alkotásokból lehet ismerős, ám nem lepődnénk meg, ha a hazánkban jövő csütörtökön debütáló Mielőtt megismertelek által is elrabolna jó néhány női szívet. 

A történet középpontjában egyébként a motorbaleset következtében lebénult Will és az ápolónőjéül szegődő Lou (Emilia Clarke) áll, akik csak nehezen barátkoznak meg egymással, később azonban az egymásra utaltság összehozza őket: szerelem szövődik közöttük. 

Sam az Instagramon már több kulisszatitkot is elárult a tengerentúlon igen jó fogadtatásban részesült film forgatásáról, legutóbb éppen azt, hogy közel húsz kilótól volt kénytelen megszabadulni karaktere hitelessége kedvéért.

Fotó: Instagram / Sam Claflin

Csúcsformába kellett jönnöm, hogy eljátszhassam a baleset előtti Willt, és ez kéz a kézben járt egy hosszú és kemény napi rituáléval az edzőteremben, és egy nagyon szigorú diétával, kevés alvással. Fontos volt számomra, hogy megmutassam a különbséget a baleset előtti és utáni állapotról, nemcsak érzelmileg és mentálisan, de fizikálisan is. Nagyon keményen edzettem az elmúlt három hónapban, és feszegettem a saját határaimat

– magyarázta a színész a fenti kép mellett, majd így folytatta:

Színész vagyok. Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy olyan hiteles legyek a szerepben, amennyire csak lehetséges. Őszinteségre törekszem, és bízok abban, hogy az emberek azonosulni tudnak a karakteremmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek