Starity

Selena Gomez frizurája lesz az idei nyár legdivatosabb viselete

2016. június 09. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő újra kísérletezésbe kezdett a hajával, új frizuráját pedig minden bizonnyal viszontlátjuk majd másokon is.

hirdetés

Selena Gomez napjaink egyik legnagyobb divatdiktátora, így nem csoda, hogy bármit is csinál a külsejével, azt előszeretettel lemásolják a rajongói. Az énekesnő néhány napja járt a fodrászánál, aki ezúttal világosabb, hamvasabb színnel tette ragyogóvá megjelenését, tegnap pedig úgy döntött, hogy az új külsőbe egy lágy esésű, kevésbé tömör frufru is belefér.

Selena frizuráját egyébként a Nine Zero One szalon mesterfodrásza, Marissa Marino készítette, aki büszkén osztotta meg munkája végeredményét az Instagramon, melyért több mint 20 ezer szívecskével jutalmazták SelGo rajongói.

A stílusom folyamatosan fejlődik, imádok kockázatot vállalni. Szeretek változtatni a frizurámon. Bízok a Pantene-ben, hogy erősíti és egészségesebbé teszi a hajamat, így magabiztosan indul minden napom

– magyarázta új frizurája kapcsán a fent említett hajápolási termékcsalád reklámarcának választott énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek