Starity

Nem hiszed el, kivel hozták hírbe Ellie Gouldingot!

2016. június 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a közelmúltban szakított Dougie Poynterrel, ám a külföldi sajtó máris hírbe hozta egy másik hírességgel.

hirdetés

Márciusban számoltunk be Ellie Goulding szakításáról, mely annyira megviselte a szőke szépséget, hogy úgy döntött: rövid időre ugyan, de visszavonul. Ezen elhatározásához tartja magát a mai napig, hiszen hosszú ideje nem lehetett hallani tőle új dalt, és nemrég úgy nyilatkozott, hogy az elkövetkező egy évben nem is számíthatunk a visszatérésére.

Nem intek búcsút a zeneiparnak, ahhoz túlságosan messzire mentem már! Csak egy kis szünetet tartok

– nyugtatta meg rajongóit Ellie a Twitteren.

Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő nem sokáig lógatta az orrát Dougie Poynter miatt, ugyanis a külföldi sajtó értesülései szerint határozottan van kémia közte és Harry herceg között. A párt ugyanis a Berkshire-i Coworth Parkban, az Audi Polo Challenge rendezvényen látták együtt a közelmúltban, ahol csókot is váltottak.

Egy nagyobb társasággal voltak jelen a rendezvényen, többek között velük volt Tom Hardy is, de Harry és Ellie egész este csak egymással voltak elfoglalva, idejük nagy részét egymás mellett ülve töltötték. Mielőtt Harry távozott volna, megcsókolták egymást, és öt percen belül Ellie is lelépett

– nyilatkozta egy szemtanú a The Sunnak. 

Harry és Ellie egyébként 2014 óta barátok, ugyanis a herceg ebben az évben invitálta meg az énekesnőt Invictus Games nevű rendezvényére, de már előtte is találkoztak, ugyanis a Love Me Like You Do szerzője részt vett Vilmos és Katalin menyegzőjén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek