Starity

26 híresség, aki bolondul az állatokért

2016. június 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen tény, hogy az állatok jótékony hatással lehet a hangulatunkra és a közérzetünkre, ezen túl pedig aligha képzelhetnénk el türelmesebb és önzetlenebb barátokat náluk. Cikkünkben bemutatunk 26 hírességet, akik élnek-halnak négylábú társaikért.

hirdetés

Lauren Conrad

A sokoldalú tehetség néhány hete látogatott el a thaiföldi Elephant Nature Parkba, ahol örömmel barátkozott a hatalmas jószágokkal – ezt bizonyítja az alábbi felvétel is.

Blake Lively

A második gyermekével várandós színésznő is szívesen tölti az idejét állatok körében, fél évvel ezelőtt például Taylor Swifttel látogattak el egy állatkertbe, ahol sikerült egy szelfit lőnniük egy kenguruval.

Taylor Swift

Ha már a New Romantics énekesnőjénél tartunk, meg kell említenünk őt és imádott cicáit is, akiktől még exbarátjának, Calvin Harrisnek is nehezére esett búcsút venni.

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja köztudottan hatalmas jóbarát lóbarát hírében áll, de nemcsak a megszelídített háziállatokért, hanem a ragadozókért is odáig van és vissza – és ahogy elnézzük ezt a képet, ők is imádják a színésznőt.

 

@normancook által közzétett fénykép,

Liam Hemsworth

A jóképű színész párjához, Miley Cyrushoz hasonlóan inkább a kutyások táborába sorolja magát, ami nem is csoda, hiszen az elmúlt egy évben, két szőrmókot is magához vett.

Miley Cyrus

Ha pedig már említés esett a Wrecking Ball énekesnőjéről, mindenképp szót érdemel az is, milyen nagy állatbarát. A szőkeség szinte minden második nap posztol imádott kedvenceiről, akik láthatóan hasonlóan odavannak Miley-ért.

Portia de Rossi

A színésznő és felesége, Ellen DeGeneres januárban fogadták örökbe a Kid (Kölyök) névre keresztelt kutyust, akire nemcsak háziállatukként, hanem a gyerekükként tekintenek.

Ian Somerhalder 

A Vámpírnaplók szívtiprója hatalmas természetbarát, így amellett, hogy környezetünk megóvása mellett kampányol, rendszeresen adakozik különböző, állatokkal foglalkozó szervezeteknek is – akárcsak gyönyörű felesége, Nikki Reed.

Heidi Klum

Ha már négylábúakról van szó, a nyuszik is nagy népszerűségnek örvendenek az állattartók körében – a 43 éves modell is emellett a főleg húsvétkor népszerű szőrmók mellett tette le a voksát, tapsifülesének pedig találóan a Carrott, azaz a Répa nevet adta.

Kate Hudson

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja is kutyamániás, apró négylábúját, Wallyt pedig még edzéseire is magával viszi.

Miranda Lambert

Minden valószínűség szerint sokat segítettek az énekesnőnek válása utáni gyógyulásban négylábú barátai. Kutyusait, Rosie-t és Petuniát 2014-ben egy mentőakció keretein belül vette magához – mellettük egyébként további három kutyusa is van. (A lenti képen Rosie-val láthatjuk.)

Sophia Bush

A három kutyus boldog tulajdonosaként (is) ismert színésznő lelkes állatvédő, így amikor csak teheti, részt vesz állatmentő / örökbefogadó rendezvényeken, melyeken arra próbálja felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy inkább adoptáljanak, mint vásároljanak házi kedvencet.

Kylie Jenner

A sokak által önzőnek hitt 18 éves tévésztár több ízben is bizonyította, hogy nem csak magával törődik, otthonát például több állattal is megosztja.

Carrie Underwood

Az American Idol-győztes énekesnő is az örökbefogadás mellett tette le a voksát, amikor magához vette a képen látható négylábú barátját, Pennyt.

Chrissy Teigen

A közelmúltban szült modellnek első dolga az volt a kórházból való hazatérés után, hogy bemutassa újszülött lányát, Lunát a család kedvencének, aki azóta sikeresen megbarátkozott a kis jövevénnyel.

Hugh Jackman

A színész a családja melletti időtöltés mellett szívesen élvezi francia bulldogja, Dali társaságát is, akivel gyakran indulnak kettesben túrázni.

Sophie Turner

A Trónok harca Sansája is az ebtartók táborát erősíti, imádott kutyusát pedig időnként meg is mutatja közel 3 milliós követőtáborának.

Leonardo DiCaprio

Hollywood elsőszámú agglegénye is szívesen keresi az állatok társaságát, néhány hete például egy indonéziai erdőben járt, ahol hamar barátságot kötött néhány éhes makival.

Cara Delevingne

Nemcsak Cara, hanem imádott négylábú társa, Leo is ért a pózoláshoz – a modell pedig előszerettel oszt meg képeket és videókat a fotogén kutyáról.

Paris Hilton

Az örökösnő már egy évtizeddel ezelőtt is arról volt híres, mennyire odavan a kistestű kutyákért, így nem csoda, ha megviselte imádott csivavája, Tinkerbell (Csingiling) halála. Szerencsére van utánpótlása, Peter Pan, azaz Pán Péter személyében. Micsoda beszélő nevek!

Susan Sarandon

Az Oscar-díjas színésznő nemcsak sétáltatni és dédelgetni szereti kutyusát, hanem akár fel is olvas neki, Rigby pedig láthatóan csüng minden szaván.

Karl Lagerfeld

A szigorú divattervezőt talán csak Choupette névre keresztelt cicája tudja mosolyra fakasztani, ám ha ez nem is, az már biztos, hogy a cirmos még a sztárkedvencek közül is kiemelkedik, hiszen csak az Instagramon több mint 80 ezren követik. 

Ryan Reynolds

A Deadpool sztárjának köszönhetően listánkra végre egy hüllő is felkerült ennek a Brutus névre keresztelt teknősnek a személyében, aki a képleírás szerint már elmúlt 110 éves. Ejha!

Hilary Duff

Az állatok mellett szívesen önkénteskedő színész-énekesnőt a közelmúltban egy mosómedvével hozta össze egy barátja, Hilary pedig boldogan vállalta magára a szőrmók etetését és szórakoztatását.

Justin Bieber

A Sorry énekesét valamennyien irigyeltük, amikor két héttel ezelőtt megmutatta, milyen cukorfalattal múlatta az idejét...

Demi Lovato

A közelmúltban bekövetkezett veszteségei után mindenképp nagy segítségére lehetnek Demi lelkiállapotának javulásában négylábú barátai, akikre most talán nagyobb szüksége van, mint valaha!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek