Starity

Bájos kislányból vadító díva – ennyit változott Khloe Kardashian az elmúlt években

2016. június 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2007-ben az E! tűzte műsorára a Kardashian-Jenner családról szóló valóságshow-t – ekkor ismertük meg az akkor mindössze 23 éves Khloe-t is.

hirdetés

A 32. születésnapját június 27-én ünneplő Khloe Kardashian mindennapjait közel tíz éve követhetjük figyelemmel a Keeping Up With The Kardashians című reality műsornak köszönhetően, így lényegében a szemünk láttára vált az önmagát kereső fiatal lányból egy határozott, céltudatos és sikeres üzletasszonnyá.

Az idő azonban természetesen felette sem múlt egy nyomtalanul, az E! Online pedig készített egy összeállítást arról, hogyan változott meg Khloe az elmúlt közel egy évtizedben, mely idő alatt nemcsak a frizurája, hanem a stílusa és vonásai is átalakultak.

Azt ugyan nem tudni, hogy felnőtté válásában mekkora szerepe volt a plasztikai sebészetnek, ám az kétségtelen tény, hogy testvéreihez hasonlóan ő is a világ egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező celebjévé nőtte ki magát, akit fiatalok milliói tekintenek követendő példának.

Kíváncsi vagy Khloe féltestvérének, Kylie Jennernek az átalakulására is? Ide kattintva megmutatjuk, mennyit változott 2007-es debütálása óta!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek