Starity

Zayn szorongás miatt mondta le a fellépését

2016. június 11. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn karrierje meglepő fordulatot vett: miután otthagyta a One Directiont, boldogabbnak tűnt, mint valaha, most azonban lerántotta a fátylat betegségéről. Az énekes súlyos szorongással küzd.

hirdetés

Zayn ezúttal egyedül lépett volna fel a rendhagyó CapitalFM Summertime Ballon Londonban, ami minden évben nívós esemény, és korábban a One Directionnel szórakoztatta a több tízezres közönséget.

Azonban a szólóban tevékenykedő énekes lemondta a fellépést, szorongásra hivatkozva.

Mindenkihez szólok, aki ma várta a fellépésemet a Capital Summertime Ballon... Az Egyesült Királyságba repültem, hogy a hazaföldemen léphessek fel a családom, barátaim és első sorban, a brit rajongóim előtt.

Sajnos, a szorongásom, ami az elmúlt hónapokban üldözött az élő fellépéseim során, utolért. Az esemény nagysága kihozta a legrosszabb szorongást a karrierem során. Nem tudok elégszer elnézést kérni, de őszintének kell lennem mindenkivel, aki látni szeretett volna. Ígérem, mindent meg fogok tenni, hogy ezt jóvá tegyem ma azok számára, akiket cserben hagytam.

Tudom, hogy aki szorongással küzd, meg fogja érteni, és remélem azok is, akik nem járnak hasonló cipőben.

Természetesen, a legtöbb rajongó megértette az énekes problémáját, azonban akadtak olyanok is, akik nem értették, miért akart szólóban tevékenykedni, ha nem bírja a nyomást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek