Starity

Megérkezett Nick Jonas Shay Mitchell-lel forgatott kisfilmje

2016. június 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes Under You című dalának videoklipjéhez kérte fel főszereplőnek a Pretty Little Liars sztárját.

hirdetés

Shay Mitchell boldogan mondott igent Nick Jonas felkérésére, a közös munka eredménye peig nemrég debütált a YouTube-on. A két fiatal tehetség között valósággal szikrázott a levegő a forgatásokon, és saját bevallásuk szerint mindketten nagyon élvezték azt.

Shay egyszerűen fantasztikus! Nyilvánvalóan gyönyörű és bámulatos személy. Úgy gondolom, a külső szépsége tökéletesen illik a személyiségéhez. Nagyon édes. A videó kedvéért hajlandó volt mélyre ásni önmagában. Ez egy nagyon érzelmes dal, ami megkövetelte az intenzív szituációkat, Shay pedig uralta az egészet

– lelkesedett a közös munka kapcsán Nick. 

Érdekesség, hogy a forgatások alatt a sminkeseknek igencsak meggyűlt a baja a színésznővel, ugyanis Shay a Pretty Little Liars hetedik évadának forgatása során számtalan sérülést szerzett, melyeket közel sem volt egyszerű eltüntetni.

A sminkmesterem meg is kérdezte, mit csináltam a lábammal, de nem volt mit tenni, kénytelenek voltak a zuhany alá is követni, hogy elrejtsék a zúzódásaimat, mert az egész lábam tele volt velük

– elevenítette fel a színésznő, akinek elmondása szerint az Under You a jelenlegi kedvenc dala.

Akkor hallottam először a dalt, amikor felhívtak, hogy Nick az új albumának egyik dalához videoklipet forgat, és engem is szeretne szerepeltetni benne. Rögtön megtetszett, és úgy voltam vele, hogy akár szerepelek a videóban, akár nem, akkor is ez az új kedvenc dalom.

Az Under You egyébként Nick június 10-én megjelent Last Year Was Complicated című harmadik szólólemezén került elhelyezésre tizenegy másik nóta mellett, melyek többségét Olivia Culpóval való szakítása ihlette.

Az album borítója is beszédes

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek