Starity

Megérkezett Nick Jonas Shay Mitchell-lel forgatott kisfilmje

2016. június 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A 23 éves énekes Under You című dalának videoklipjéhez kérte fel főszereplőnek a Pretty Little Liars sztárját.

hirdetés

Shay Mitchell boldogan mondott igent Nick Jonas felkérésére, a közös munka eredménye peig nemrég debütált a YouTube-on. A két fiatal tehetség között valósággal szikrázott a levegő a forgatásokon, és saját bevallásuk szerint mindketten nagyon élvezték azt.

Shay egyszerűen fantasztikus! Nyilvánvalóan gyönyörű és bámulatos személy. Úgy gondolom, a külső szépsége tökéletesen illik a személyiségéhez. Nagyon édes. A videó kedvéért hajlandó volt mélyre ásni önmagában. Ez egy nagyon érzelmes dal, ami megkövetelte az intenzív szituációkat, Shay pedig uralta az egészet

– lelkesedett a közös munka kapcsán Nick. 

Érdekesség, hogy a forgatások alatt a sminkeseknek igencsak meggyűlt a baja a színésznővel, ugyanis Shay a Pretty Little Liars hetedik évadának forgatása során számtalan sérülést szerzett, melyeket közel sem volt egyszerű eltüntetni.

hirdetés

A sminkmesterem meg is kérdezte, mit csináltam a lábammal, de nem volt mit tenni, kénytelenek voltak a zuhany alá is követni, hogy elrejtsék a zúzódásaimat, mert az egész lábam tele volt velük

– elevenítette fel a színésznő, akinek elmondása szerint az Under You a jelenlegi kedvenc dala.

Akkor hallottam először a dalt, amikor felhívtak, hogy Nick az új albumának egyik dalához videoklipet forgat, és engem is szeretne szerepeltetni benne. Rögtön megtetszett, és úgy voltam vele, hogy akár szerepelek a videóban, akár nem, akkor is ez az új kedvenc dalom.

Az Under You egyébként Nick június 10-én megjelent Last Year Was Complicated című harmadik szólólemezén került elhelyezésre tizenegy másik nóta mellett, melyek többségét Olivia Culpóval való szakítása ihlette.

Az album borítója is beszédes
  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek