Starity

Feloszlott a 4minute lánybanda

2016. június 13. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai lánybanda, a 4minute tagjai közösen döntöttek a feloszlás mellett.

hirdetés
Feloszlott a 4minute lánybanda
Fotó: Facebook / 4Minute

A mai hajnali órákban bombaként robbant a hír, hogy a 4minute tagjainak szerződése napokon belül lejár és eddig csak Hyuna újítatta meg az, a többi taggal még tárgyalnak. Egy bennfentes így nyilatkozott:

Mindegyik tagnak más elképzelései vannak az énekesi illetve színészi karrerjét illetően. Több hónapos megbeszélések után arra jutottak, hogy nehéz lenne így fenntartani a csapatot. Hyuna már aláírta a szerződést, vannak akik szintén a megújításon gondolkoznak, és van olyanok is akik a távozáson.

Ezek után a Cube Entertainment csak annyit erősített meg, hogy valóban Hyuna az egyetlen tag, akivel ismét szerződést kötöttek, a többiekkel még tárgyalnak.

Nemrég a kiadó egyik képviselője hivatalosan is bejelntette a feloszlást, így nyilatkozott:

A szerződés végének időponjának közeledtével a tagok egyre többet beszélgettek a megújításról, valamint a cég meg próbálta rábeszélni őket, hogy folytassák tovább csapatban, de az ügynökség végül elfogadta döntésüket, hogy nem folytatják tovább együtt.

Valamint hozzátette, hogy a tagok elképzelései és véleményei merőben mások voltak, így részben emiatt döntött az öt tag a feloszlás mellett.

A 4minute egyébként 2009-ben debütált, és olyan slágerek fűzödnek a formáció nevéhez, mint a Hot Issue,a HuH,a  Muzik, a Volume Up, a What's Your Name?, a Crazy vagy éppen az idei Hate. 2010-ben Japánban is bemutatkoztak, valamint ez évben Hyuna szólóban is debütált. 2013-ban Gayoon és Jiyoon személyében a 2YOON nevezetű alegységet köszönthették a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek