Starity

Adam Levine fizeti Christina Grimmie temetését

2016. június 13. 19:07   |   Szerző: Glamster

Adam Levine-ben mély nyomott hagyott Christina Grimmie, volt The Voice-os mentoráltja, hiszen felajánlotta, fizeti az egész temetését.

hirdetés

Egy dolog miatt már nem kell aggódnia Christina Grimmie családjának, hiszen Adam Levine levette a vállukról a terhet. Múlt pénteken érkezett a szörnyű hír, miszerint lelőtték az énekesnőt a M&g-je során, Orlandóban. Szemtanúk azt mondták, nyitott karral válta ölelésre a gyilkost, akinek így még könnyebb dolga volt.

Selena Gomez mostohaapja indított Grimmie családjának egy GoFundMe oldalt, ahol a hétvége során több mint 120 ezer dollár gyűlt össze adományokból.

Szavakkal nem tudom kifejezni a fájdalmat, amit érzek. A szakmát az apák szemével tapasztaltam meg, és Christina olyan volt számomra, mintha a fogadott kislányom lenne. Mindenben támogatni akartam, hogy elérje az álmait a zenében, miközben megvédjük őt a buktatóktól és a business árnyoldalától. Christina emlékéül, megalkottam a GoFundMe oldalt, hogy segítsük a családot ebben a nehéz időben.

Nemcsak Selena Gomez családja, hanem Adam Levine is a szívébe zárta a fiatal énekesnőt.

hirdetés

Ma reggel hallottam, hogy Adam Levine személyesen hívta fel édesanyámat, és ajánlotta fel, hogy kifizeti az egész temetést, és a repülőjegyét is. Teljesen lenyűgözött.

– számolt be a tettről testvére, Marcus, a Facebook-oldalán.

Instagram / Christina Grimmie

Christina nemcsak a testvérem volt, hanem támogatóm, legjobb barátom. Felfoghatatlan ez a tragédia. Ő volt az én kishúgom, és szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire sajnálom, hogy nem tudtam megmenteni. Az emberek támogatása fantasztikus. Ígérem, én és a szüleim elolvasunk minden számunkra küldött üzenetet. Ne érezzétek úgy, hogy adományoznotok kell bármennyit. Csak írjatok pár kedves szót, küldjetek képeket, vagy osszátok meg emlékeiteket Christinával kapcsolatban.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek