Starity

Az Iron Lady képregényhősnek áll

2016. június 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú Katinka és stábja új ötlettel állt elő, jön az Iron Lady-képregény!

hirdetés
Az Iron Lady képregényhősnek áll
Fotó: Iron Corp

Soha nem látott és hallott eseményeket élhetünk át hamarosan az Iron Corporationnek köszönhetően, ugyanis hamarosan megérkezik a boltok polcaira az Iron Ladyről, azaz Hosszú Katinkáról készülő képregénysorozat, melyet havi rendszerességgel emelhetünk le a polcokról. 

A világbajnok úszónőnek – saját bevallása szerint – nehezére esett titokban tartani a készülőben lévő projektet, melytől azt reméli, hogy minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást kínál majd.

Büszke vagyok arra, hogy egy olyen kiadványt készítettünk, ami újfent szorosan követi az én és a cégem filozófiáját, azaz kreatív módon próbálunk motiválni és szórakoztatni. Már a cégez alapításánál is vezérlő szándék volt, hogy minél több fiatalnak adhassunk munkalehetőséget, és ez ennél a projektnél sem volt másképp. A csapattal rengeteget dolgozunk, de élvezet olyan tartalmat előállítani, ami terveink szerint szórakoztatóan lesz motiválónem csak gyerekeknek, hanem a többi generáció számára is

– idézi a Bors Katinka szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek