Starity

Elolvastuk: Lakatos Levente – A tiltás gyönyöre

2016. június 14. 04:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szeress jobban! után izgalommal vegyes várakozással vettem a kezembe Lakatos Levente legújabb regényét, mely a nagy népszerűségnek örvendő, Szigor című e-könyv sorozat alapján készült. Bizton állíthatom, hogy a mű beváltotta a hozzá fűzött elvárásaimat.

hirdetés

A szerző és a nagysikerű könyv (Fotó: Facebook / Lakatos Levente)

A tiltás gyönyöre címet viselő első kötet képében ismét egy erotikától fűtött, feszült izgalommal fűszerezett lebilincselő regényt köszönthetünk, melynek keretein belül bepillantást nyerhetünk a hazai politikai élet színfalai mögé.

A történet középpontjában Liza, a konzervatív párt üdvöskéjének menyasszonya és Igor, a liberális párt marketingigazgatója áll. Kettejük nem mindennapi, várakozástól fűtött, feszültséggel teli megismerkedése kapcsolatuk egészére hatással lesz. A kósza, ártatlannak induló kaland nyilvánvaló destruktivitásának következtében egész világukat felforgatja, és veszélyes „fegyvert” ad mindkettejük kezébe, ami gyökeresen véget vethet gondosan felépített világuknak.

A már amúgy is pattanásig feszült helyzetet bonyolítandó, Liza vőlegénye, Sándor is veszélyes játék űzésébe kezd, mellyel nemcsak majdani házasságát, hanem az előtte álló fényes karriert is kockára teszi. Mindezek mellett egy évekkel ezelőtt történt tragikus kimenetelű baleset is beárnyékolja hőseink jövőjét, ami napvilágra kerülésével börtönbe is juttathatná ártatlannak beállított okozóját…

A józan ész határait feszegető izgalom, a fülledt erotika, a hatalmi harcok és a se veled – se nélküled viszonyvégül próbatétel elé állítja főszereplőinket, akik nem odázhatják tovább a választást: a boldogságuk oltárán sutba dobják karrierjüket és új életet kezdenek, vagy szembeszállnak egymással, hogy a teljes társadalmi tönkretétel útján álljanak bosszút az elszenvedett sérelmekért…

Mindenféle elfogulatlanság nélkül leszögezhető, hogy Levente ismét nagyot alkotott: a regény valósággal beszippantja olvasóját! Olvasmányos, gördülékeny, izgalmas történet, mellyel meglehetősen könnyű azonosulni. A karakterek a maguk hibái és ballépései ellenére is szerethetőek, háttértörténetük alaposan kidolgozott, a végkifejlet pedig olyan magával ragadó, hogy már most tűkön ülve várjuk a folytatást!

Fotó: Libri

A könyv beszerezhető:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek