Starity

Elhunyt az Alfot alakító Mészáros Michu

2016. június 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét gyászolni kénytelen a filmipar, ugyanis újabb tehetségtől ell búcsúznunk a magyar származású Mészáros Mihály személyében.

hirdetés
Elhunyt az Alfot alakító Mészáros Michu

A színész menedzsere, Varga Dennis hivatalosan is megerősítette a TMZ-nek, hogy Michu 76 éves korában életet vesztette tegnap. A mindössze 83 centiméteres előadóművész nyolc évvel ezelőtt stroke-ot kapott, ezt követően soha nem gyógyult fel teljesen. Michura múlt héten eszméletlen állapotban talált rá menedzsere, aki rötön kórházba szállíttatta a sztárt, ő azonban már nem tért magához többé.

Az Index értesülései szerint a színész az 1970-es években, a nagy amerikai cirkuszoknál kezdte meg nemzetközi pályafutását, később az Alf című tévésorozatban alakította a főszereplőt – az ismertség mellett e szerepnek köszönheti a néhai Michael Jacksonhoz fűződő barátságát is. 

Érdekesség, hogy Michu hosszú ideig szerepelt a Guinness Rekordok Könyvében, mint a világ legkisebb embere, ezt a címét később elvesztette. Halála nemcsak szeretteit és rajongóit, hanem a sztárvilágot is megviselte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek