Starity

A Red Hot Chili Peppersszel carpool karaoke-zott James Corden

2016. június 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS népszerű éjszakai műsorának legutóbbi adásában a hamarosan hazánkba látogató Red Hot Chili Peppers volt a sztárvendég.

hirdetés
A Red Hot Chili Peppersszel carpool karaoke-zott James Corden
Fotó: CBS

James Corden The Late Late Show címre keresztelt műsora 2015 márciusa óta fut igen nagy nézettséggel a CBS csatonán, mely többek között annak a 10-15 perces résznek is köszönheti a népszerűségét, aminek keretein belül a műsorvezető egy-egy hírességet kocsikáztat, miközben felcsendülnek az adott sztár legnagyobb slágerei.

A műsorban eddig olyan sztárok vendégeskedtek, mint Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Adele, Sia, Justin Bieber, Demi Lovatoa One Direction és még hosszan sorolhatnánk. Ezúttal Cordennek ismét egy zenekarhoz, nevezetesen a 33 éves fennállását ünneplő Red Hot Chili Peppershez volt szerencséje, így lehetőségünk volt kicsit jobban megismerni a szeptemberben hazánkba látogató csapatot.

A srácok láthatóan felszabadultan viselkedtek James társaságában – egy kis vetkőzésre és birkózásra is sor került –, és olyan nagy sikerű szerzemények csendültek fel az ötszemélyes Range Roverben, mint a Californication, a City of Angels, a Give It Away és a Can't Stop.

A műsor egy pontján a csapat rontembere, Anthony Kiedis egy meglepő, ám annál izgalmasabb titokról is lerántotta a leplet, és elárulta, hogy gyerekkorában nem kisebb személy vállalta a felvigyázását, mint Cher.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek