Starity

Blake Lively a Marie Claire főcímlapján tündököl + exkluzív interjú

2016. június 16. 06:06   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell senkinek sem bemutatni Blake Livelyt, akinek kislánya születése után karrierje felfelé ível. A színésznő a Marie Claire-nak adott interjú során olyan dolgokról tesz említést, mint a lánya, a férje és az új filmjei.

hirdetés
Blake Lively a Marie Claire főcímlapján tündököl + exkluzív interjú
Fotó: Marie Claire Magazine I Beau Grealy

Blake Lively és Sheila Weiler egy country stílusú fogadóban készítették el a Marie Claire magazin júliusi kiadásának számára az interjút. A fogadóban Blake otthonosan mozgott, hiszen már mindenkit ismert, a pincértől is úgy kérdezte meg kedvesen, hogy hazaviheti-e a mézet, illetve a vajat.

A színésznő rengeteg dologról beszélt, ami az életét jellemezi: a családját a következőképpen jellemezte: Az összes tojásom, egy kosárban, ez az én családom. Ez az, ahol a szívem van. Ez az, ahol mindenem van.

Blake 2012-ben házasodott össze Ryan Reynoldsszal, majd meg is született első gyermekük, James. A 15 hónapos kislányuk, aki „úgy nézett ki, mint Ryan doppelgängere (tehát megszólalásig úgy nézett ki James, mint Ryan) az első hat hónapban”, de Blake azt is elárulta, hogy Jamesen a tőle örökölt tulajdonságai is felfedezhetők.

Tőlem örökölte az izzadó kezeit! És a húsos szemhéjamat is örökölte – jajgatott Blake. Ezen kívül, Blake már többször is tett említést arról, mennyire is fontos számára a családja:

A családom: Ez az a dolog, amit a legjobban védek, amikor úgy érzem, hogyha bántani akarják őket!

Fotó: Marie Claire Magazine I Beau Grealy

A színésznőnek 2015 január elején született meg első kislánya, James, és mint azt már megírtuk korábban, Blake már a második gyermekével várandós. Blake Lively legismertebb szerepe Serena Van der Woodsen, a Gossip Girl – Pletyafészek című amerikai drámasorozatból. A sorozat befejeztével Blake egy időre eltűnt a szemünk elől, azonban idén három új filmje is debütál: A Zátony, a Café Society és az All I See Is You. 

A zátony az Egyesült Államokban 2016. június 29-én, Magyarországon pedig 2016. augusztus 11-én fog a mozikba kerülni. A film Blake véleménye szerint egy „túlélőfilm, egyfajta elszigetelt történet”, ezen kívül a film bemutatja a táj jellegzetességét és szépségét is. A történetben a színésznő egy szörfözni kívánó lányt alakít, aki édesanyja halála után vetemedik arra, hogy közelebbről megismerje a hullámokat, ám a szörfözőket egy fehér cápa támadja meg, és Nancyt (Blake) csupán 180 m választja el a parttól.

A klímaváltozás és a globális felmelegedés okán, ami régen a tenger legmélyén volt ma már csak zátony

– magyarázta Blake.

A veszély ebben a filmben az, hogy megnyitjuk a csapokat az elsődleges félelem előtt. A tengeri élőlények közül a cápákat halásszák a leginkább az óceánokban, ezért fontos, hogy megvédjük őket.

Fotó: Marie Claire Magazine I Beau Grealy

Blake az Instragram oldalára 5 napja tette fel ezt a képet az a szöveggel: A cápák túlélték a dinoszauruszokat, de nem biztos, hogy túlélik az embert! Védjük az óceánjainkat. Ez mindannyiunkra hatással van! #SaveAShark, ez valós!!

Íme egy kis ízelítő Sheila Weiler által készített interjúból: 

 Miért akartál férjhez menni Ryan Reynoldshoz? 

– Tudtam, hogy Ryan a legjobb barátom lesz egész életemben. Ez volt a legnagyobb dolog számomra. Soha nem volt még ilyen barátságom, mint ami Ryan és köztem alakult ki. 

– Mi a helyzet a paparazzikkal és a lányoddal, Jamesszel? 

– Inkább nem foglalkoznék ezzel egyáltalán, de tudtuk, hogy az életmódunk miatt bele fogunk kerülni ebbe a helyzetbe. Elég nehéz, főleg akkor, mikor a saját gyerekünkről van szó. A kicsi Jamesnek nem volt lehetősége arra, hogy meghozza ezt a döntést.

– Miért nem akartál te is a szórakoztatóiparban elhelyezkedni úgy, mint a családod többi tagja? 

– Nem akartam színész lenni, mert a családomban mindenki ezzel foglalkozik. Amikor öt testvér közül te vagy a legkisebb, azt gondolod: Ki vagyok én? Ha ők valakik és alakítani akarják az életemet, akkor ki szeretnék lenni? Te törekedsz arra, hogy kialakítsd a saját identitásodat. 

– Hogyan álltok a gyermekneveléshez Ryannel? 

– Ryannek gyönyörű és csodálatos, normális gyerekkora volt, és azt szeretnénk, hogy a mi gyerekeinknek is ugyanolyan normális életük legyen, mint nekünk volt. Soha nem fogjuk erőltetni, hogy olyan irányba menjenek mint mi, hiszen akkor igencsak önzőnek lennénk. 

A teljes interjú angolul a Marie Claire magazin júliusi számában lesz olvasható, ami június 21-én fog megjelenni a külföldi lapárusoknál! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek