Starity

Film készül a Hé, Arnold!-ból

2016. június 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Ha a 90-es években nőttél fel, minden bizonnyal emlékszel még a futballfejű srácra, Arnoldra, aki mindig minden helyzetből igyekezett kihozni a legjobbat. Jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis kedvenced hamarosan visszatér – méghozzá a filmvászonra.

hirdetés
Film készül a Hé, Arnold!-ból

A Nickelodeon hivatalosan is megerősítette, hogy a Hé, Arnold! képében egy régi kedvencet szeretne visszahozni, és az új generáció körében is népszerűvé tenni. A rajongók számára jó hír, hogy Craig Bartlett producer is visszatér Arnolddal együtt, és kedvenc karaktereinket is a már jól megszokott színészek szólaltatják meg.

A fentiek fényében Francesca Marie Smith kölcsönzi Helga hangját, Anndi McAfee szólaltatja meg Phoebe-t, Dan Castellaneta Nagypapát, Tress MacNeille Nagyit, Justin Shenkarow Haroldot, Olivia Hack Rhondát, Maurice LaMarche Bobot, Kath Soucie pedig Miriamot. Érdekesség, hogy visszatér még a korábban csak mellékszereplőként ismert Lépcsős kölyök és Helga nővére, Olga is.

Sajnos egy kevésbé jó hírrel is szolgálhatunk, mivel Taron Caudell, Arnold szinkronhangja visszautasította a lehetőséget, így helyette Mason Vale Cotton hangját hallhatjuk majd. A sorozat egyébként tíz éven át futott igen nagy sikerrel a Nickelodeonon 1994 és 2004 között, így nem csoda, ha a huszonévesek is izgalommal várják a 2017-ben mozikba kerülő, Hey Arnold!: The Jungle Movie címet viselő alkotást.

Már nem Taron Caudell szólaltatja meg Arnoldot I Fotók: Nickelodeon & Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek