Starity

Félelmetesen eltorzult Meg Ryan arca a rengeteg plasztikától

2016. június 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hivatalosan soha nem ismerte be, hogy kés alá feküdt, Meg Ryanre nem lehet ráismerni a legújabb fotókon.

hirdetés

A napokban került megrendezésre a színházi élet legnevesebb díjátadója, a Tony-gála, melyen oly sok hírességhez hasonlóan Meg Ryan is tiszteletét tette. A színésznőt az a megtiszteltetés érte, hogy ő adhatta át az egyik díjat, ám amikor színpadra lépett, sokan meglepetten fogadták, ugyanis alig lehetett ráismerni. 

Meg egy visszafogottan elegáns Blumarine-estélyit választott a neves alkalomra, mely remekül kiemelte 54 évesen is csinos alakját, ám arca olyan torz hatást keltett, hogy trend indult a Twitteren a kibeszélése végett.

A színésznő egyébként a 2000-es évek közepén szokott rá a botox-kezelésekre, és úgy tűnik, azóta sem sikerült leállnia vele. Arca annyira eltorzult, hogy mással nem is magyarázható a változás, ami miatt egyébként Meg karrierje is megfeneklett: a színésznőnek évek óta nem ajánlottak főszerepet, legfeljebb egy-egy cameo erejéig láthattuk feltűnni.

Ilyen volt

Ilyen lett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek