Starity

Kiderült, milyen nemű gyermeket hord a szíve alatt Péter Szabó Szilvia

2016. június 17. 11:11   |   Szerző: Denali

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első gyermekével várandó énekesnő elárulta, hogy kisfia vagy kislánya lesz-e.

hirdetés
Kiderült, milyen nemű gyermeket hord a szíve alatt Péter Szabó Szilvia
Fotó: Red Lemon

Május elején érkezett a hír, miszerint első gyermekét hordja a szíve alatt a NOX együttes egykori énekesnője, Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő és a párja nagyon boldogok, már alig várják, hogy megszülessen a baba.

Szilvi nemrég elárulta, hogy kislányuk születik majd, és már a lehetséges babaneveken törik a fejüket a szerelmével, de még nem tették le a voksukat egyik név mellett sem. Párjával, Gyurival egyébként aszerint válogatnak, hogy könnyű legyen becézni a kicsit, és hogy a gyereküknek később se kelljen szégyenkeznie, amiatt, hogy szokatlan nevet kapott.

Már a húszas éveim elején feléledt bennem az anyai ösztön és nagyjából 25 éves koromra már biztos voltam benne: mielőbb anya szeretnék lenni. Szerencsére Gyuri személyében a megfelelő édesapa is megérkezett és amint a megfelelő szakaszába ért az életünk, illetve az időbeosztásunk, megfogant a gyermekünk

– idézi a Joy Szilvi szavait, aki  azt is elmondta, mik voltak a baba nemének kiderülésével kapcsolatos első gondolataik.

Amint közeledett az eredményközlés időpontja, már a párom sem volt biztos abban, hogy kisfiú lesz. Anyu is lányra tippelt, a népi hagyományok szerint szintén egyértelmű jelei voltak, hogy kislány lesz. Ha ránk üt majd a lányunk, akkor egy igazi kis huncut lesz. Olyan kis hölgy, akinek a szeme sem áll jól. Képzeletemben ilyennek látom őt. Lány létére biztos szeret majd focizni az apjával, de lesz benne egy nagy adag nőiesség is.

Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek