Starity

Klippremier: Brad Paisley – Without a Fight ft. Demi Lovato

2016. június 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Paisley és Demi Lovato egy imádnivaló kisfilmmel kedveskedett rajongóinak a tegnapi nap folyamán.

hirdetés

Május közepén jelent meg a többszörös Grammy-díjas country énekes és az amerikai X-Faktor egykori mentorának első közös dala, a Without A Fight, mely nótához készült klip a tegnapi nap folyamán debütált Brad VEVO-csatornáján. Az egyszerű, ám annál aranyosabbra sikerült kisfilm helyszínéül egy raktárhelyiség szolgált, a rendező szerepét Jeff Venable töltötte be, a produceri munkát pedig Michelle Wang végezte.

A dalt a jelenleg turnéja kellős közepén járó Paisley szerezte, Kelley Lovelace és Lee Thomas Miller segítségével, amely az első hivatalos kislemez Paisley év végén megjelenő tizedik stúdióalbumáról, amin Demi Lovato mellett még Mick Jagger és Timbaland is hallható lesz. 

Ami Lovatót illeti, gőzerővel dolgozik hatodik nagylemezén, emellett június 29-én kezdetét veszi a Nick Jonasszal közös Future Now: Honda Civic turnéja, így a nyáron egy percig sem lesz ideje unatkozni.

Érdekesség, hogy a videó premierjének napján a 23 éves énekesnő a Good Morning America nyári koncertsorozatának fellépője volt, a közönséget meglepve pedig a színpadra invitálta Paisley-t is, akivel második alkalommal adták elő együtt Stone Cold című balladáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek